Data: 06-12-2007 około 19:50-20:00 ?
ID: STEAM_0:1:1603224
Nick: wpisz w konsoli ex_interp 0.01
Mapa: de_cpl_mill
Za: obrażanie, prowokowanie do kłótni. Trzeba by zajrzeć do logów bo mam screena tylko ze steam_id. Miałem olać sprawę, ale z racji, że zgłosiłem już tamtego czita...
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Wysłany: Czw 06 Gru, 2007 21:49
WEGier napisał/a:
oooo Kruku .... bardzo proszę o logi
a któż to :> Bo nie znam graczy po S_ID
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Szczyt hipokryzii panie Boss. To chyba Ty prowokujesz mnie, w jednej rundzie rzucając mi flesza pod nogi po czym mnie zabijają, w następnej rzucasz HE pod nogi które mnie zabija, a pare rund później walisz TA.
DO ADMINÓW: Jeżeli to czytacie, to powinniście wiedzieć, że napisanie do tego pana "zero" nie jest obrazą, ponieważ opisałem jego czyny które skłoniły mnie do tej opinii.
chlopaku odpusc bo i tak nie nafikasz, wiem to z 'doswiadczenia'
przyjmij to jak facet
Twoja wypowiedź jest skandaliczna przyjacielu!
Jak możesz mnie oceniać w tej sprawie, jak Cię tam nie było?
Proszę o upomnienie dla Boss'a, za spamowanie na forum...
znam kruka gramy razem bardzo mily i wartosciowy mlody czlowiek
Boss dlugo gra na bydzi i wiem ze mial podstawy do napisania skargi
jezeli naprawde obrazal to musi byc ukarany!
rozmawialem z nim przed chwila i traktowalbym to jako MALE NIEPOROZUMIENIE
niestety nie bylem swiadkiem tego wiec ciezko mi jest jednoznacznie przyznac komus racje
ps: jest antybluzgator nie mozna tam dopisac - pleb,noob.boot itp ?
mikolajkowo dzisiaj potraktujcie go
ja fizycznie porozmawiam z nim "zainteresowani wiedza ocb "