od 2 miechow gram na niby przereklamowanych 5hv2 i jakos nie narzekam.
Nie mialem doczynienia z icematami nigdy, to nie wiem czy polecac te wyzej - ale wlasnie
icematy maja to do siebie ze sie rozsypuja. Senn~ sa ponoc the best jezeli chodzi o
dzwiek itd ale za max 250zl to raczej nic specjalnego nie znajdziesz, ale moge sie mylic.
senki hd205 i styka
dzis mi sie popsuly no ale to nie ze nie wytrzymale tylko po 3 eco z awp dostalem heda przez brame i polecialy kupuje raczej nowe hd205 ale zastanawiam sie nad siberia wlasnie i tej wersji od steelsound.. ale raczej i tak senki jestem (bylem?:D) z nich b. zadowolony.
ano i jeszcze kwestia karty dzwiekowej, jaka masz ?
ano to nie bierz 5hv2 bo szkoda potencjalu Twojej karty dzwiekowej, nie wiem czy te creativy maja karte usb ale zastanow sie powaznie nad tymi senkami hd205, nie pozalujesz.
juz bodajze drugi rok uzywam steelsound 5H v2 i rowniez nie narzekam.
sa przede wszystkim bardzo lekkie i wygodne, co przy dluzszym uzywaniu jest spora zaleta.
spora wada jest to, ze gwarancja jest tylko na 12 miesiecy
nie mialem do czynienia z innymi sluchawkami z "wyzszej polki" takze ciezko mi byc w 100% obiektywnym
wiele juz przeszly i nadal sie trzymaja...