CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: siatkarz
Śro 19 Gru, 2007 15:36
Ad. kankernoob
Autor Wiadomość
i.S.b

Dodatkowy Nick: IrYs
Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 07:53   Ad. kankernoob

Sry, że zakładam nowy temat, ale nie zdążyłem się tam wypowiedzieć, a chciałem dorzucić swoje 3 grosze.

Mówisz, że się czepiam, taa? a ja Ci powiem, że mi się już chce żygać, jak patrze na te wasze (twoje i marva) "niechodzenie do paki" i to celowe, jak nie jeden zostanie, to drugi, albo obaj naraz, żaden sie nie spieszy jak jest conajmniej 2x wiecej przeciwników, i co, popłakałeś się wczoraj na to, że po kilku takich akcjach dostałeś slapa 99dmg ? taki z Ciebie progejmer a nie wiesz, że żeby wygrać, to trzeba pake rozbroić ? ale po co sie narażać, psuć staty i tracić kase :] lepiej wygodnie ustać i czekać, "może ktoś mi wleci pod celownik". Dlatego nie mów mi, że sie czepiam, tylko trzymam się REGULAMINU, który jest przez was na-gi-na-ny, pomijając jakieś głupie texty na poziomie gimnazjum w stronę zawodników, no luuudzie, ile wy macie lat ? Jeśli myślisz, że każdy będzie padał Ci do stóp jak serverowej księżniczce, bo "wIELKI kanker wszedł na serv" to się troche pomyliłeś.

Piszesz, że mam zielone światło na Ciebie ? stary, jakie zielone światło ? ani mi, ani żadnemu z adminów nikt nie nakazuje banować, każdy ma po to flagi ban, żeby z nich korzystać, wtedy gdy ktoś na to zasługuje, więc Twoje "zielone światło" jest zapalone ciągle :]

Poza cs, istnieje jeszcze normalne życie, wiesz praca, znajomi itd, jeden gra ffa, drugi w clanie, ale to, że grasz w clanie, a ktos ffa, nie znaczy ze jest botem, zerem itd. Skoro Ci towarzystwo nie odpowiada, to kto Ci każe tu grać ? jest napewno od cholery servow na ktorych bedziesz mial dobre pingi, nie tylko bydzia, skoro jest taka zla, gracze to boty ffa i kazdy ma configa out, a SKORO jesteś AŻ TAK DOBRY, to czemu jeszcze nie grasz w Pentagramie ?? marnujesz się chłopaku, beez kitu :]

PzDr i miłego dnia ;)

WEGier

Klan: na drzewie :)
Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 08:43   

w 100% masz rację Irysku i lepiej bym tego nie ujął ... może akurat do Kankera nie mam nic albo mało (czasem tylko coś tam odwali ale raczej wystarczy "dobre słowo") bardziej sie moim zdaniem to tyczy Marva "sapacza" i paru innnych ancymonków .... ale przyjdzie Kryska na Matyska jak nie poluzują

;)

Ostatnio zmieniony przez WEGier Wto 18 Gru, 2007 08:52, w całości zmieniany 2 razy  

w0mbat

Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 09:24   

jak juz to lolbot napisal : "cytat"

kocham to forum :E

P-C P-K

Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 12:47   

Życie csem i ocenianie ludzi tylko według tego kryterium było tu wałkowane juz wiele razy. Ale temat widze powraca. Jak nie podoba się bydzia tp 1 vac i admini to [cenzura]

Jadę Szatańskim Czołgiem, Jadę Na Wojnę!
Ostatnio zmieniony przez qBert Wto 18 Gru, 2007 14:36, w całości zmieniany 1 raz  

siatkarz

Klan: urwisów
Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 13:36   

z tego co pamietam mieliscie sie zachowywac po ludzku a nie jak pro leszcze... za samo klamstwo powinien byc wtorny perm...

uwazaj bo moge przypadkiem Cie trafic

Trel

Klan: hanka [*] :((
Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 15:13   

po co to rozdrapujecie ? imo nie potrzebne..

lnk

Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 15:13   

tylko ze nie ktorzy admini sami prowokuja nawet jak ktos chce byc spokojny : )

np.

siatkarz ktory sypnie zarcikiem , a jak mu sie odpowiednio odpowie to "gasnie" i nagle jak to napisal " w pupalu ma to " i nie sypie dalej zarcikow , a przed odpowiedzia byla BEka na calego !

siemandero

siatkarz

Klan: urwisów
Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 15:18   

ciebie lubie lnk wkurzac i tyle ;) a ze raz byla trafna riposta to sie uciszylem :p

uwazaj bo moge przypadkiem Cie trafic

Dzejms

Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 15:34   

Racja Irys!
Coś czuję, że pisząc te słowa
Cytat:
W sumie to prędzej czy później, jak znam historię tego serwera, każdy pokazuje swoje prawdziwe oblicze i kończy w różny sposób - czyli albo dostosowuje się do zasad tego serwa, albo się z nami żegna na jakiś czas albo na zawsze.
przewidziałem sytuację jaka niedługo nastąpi. Zaraz się nasi PROGEJMERSI wypowiedzą ze znaną nam już ich kulturą językową i pewnie jak Kanker
napisał
Cytat:
panowie admini macie racje PORZADEK to podstawa a jak komus sie nie podobo toBAN KIK
pożegnamy się na zawsze.
Bo przecież my @lamki nie potrafimy dbać o serwer, a jego poziom jest strasznie żenujący i powinniśmy być wdzięczni, że tacy PROGRACZE zaszczycają nas swoją obecnością, a my po nich tak jedziemy wykorzystując nieprawowicie swą władzę i wielkość na ziemi oraz we wszechświecie.

lnk

Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 15:40   

siatkarz napisał/a:
ciebie lubie lnk wkurzac i tyle ;) a ze raz byla trafna riposta to sie uciszylem :p

oj nie jedna byla : - )

ale skoro tak sie trzymacie regulaminu servera Bydzi 1 TP [VAC2] uber super

to jako admin nie powinienes wkurzac/prowokowac graczy , prawda Szanowny Adminie Bydzi 1 TP [VAC2] ?

admin powinien swiecic przykladem i pomagac graczom , a takze pouczac ich jak maja grac na servie i jak maja sie zachowywac , prawda?

jakos tego od dluzszego czasu u nie ktorych nie widzialem.

hehehehehe_heheheheh

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi