Klan: botland
Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 16:50
temat do niczego nie prowadzi. Wiadomo jak jest i nie ma o czym gadać. Ja ze swojej strony powiem że potrafię się pośmiać z lonkiem itp, nawet z jakiś bociarski akcji etc. ale do pewnej granicy. A kto ją będzie nagminnie przekraczać to wie co go czeka. Aha, jak czytam te ogólnikowe posty atakujące adminów, to jakoś ciężko mi dopasować to do nicków.
imo po co te nerwy napijcie się i więcej luzu a niech se gadają ja nigdy się nie nauczę grać gram jak potrafię zaczaić się w końcie i czekać hehe a że komuś się to niepodoba to jego sprawa do póki dopóty nie przekracza pewnych norm dopuszczalnych na tym serwerze, to foru m jest min poto aby róźni ludzię się wypowiedzieli a my jako ludzie powinniśmy ich wysłuchać aczkolwiek nie musimy się znimi zgadzać. jestem bardzo cierpliwym człowiekiem ale do czasu jeżeli ktoś przenienie pałe to niema litości zresztą aświadczą o tym bany ode mnie . Hmm pytacie dlaczego tak gadają może nie powinni tego robić w tak ostentacyjny sposób było by mi miło jeżeli któryś z dobrych graczy podsunie mi kilka wskazówek jak grać napewno spotka się to z pozytywnym nastawieniem admina ale jeżeli jakiś pro drze się jak grasz k***a bocie tu wybaczcie. Poza tym sami nas wybraliście na adminów nie kupilismy sobie miejsca na serwie i wkładamy wiele serca w rozwój tego serwera. bo jeżeli by tak nie było to poco byscie tu wracali. W związku z tym że idą świeta proszę wybaczyć grzeszki i grzechy i grać jak ludzie . a jak się komus niepodoba to niech toczy piłkę gdzie ińdziej
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Ostatnio zmieniony przez qBert Wto 18 Gru, 2007 17:07, w całości zmieniany 1 raz
dawne czasy minely bezpowrotnie .
I jaK to ktos kiedys powiedzial: "Maszeruj, albo giń!"
takze albo sie dostosuj(bydziowy graczu kimkolwiek bys nie byl), albo masz bana
dawne czasy minely bezpowrotnie .
I jaK to ktos kiedys powiedzial: "Maszeruj, albo giń!"
takze albo sie dostosuj(bydziowy graczu kimkolwiek bys nie byl), albo masz bana
lnk napisał/a:
admin powinien swiecic przykladem i pomagac graczom , a takze pouczac ich jak maja grac na servie i jak maja sie zachowywac , prawda?
Wystarczy że gram pod fejkiem i nie biegnę TWARDO do paki to bot jestem
a to dobre ja dostalem za to slapa do 1 hp ale admin moze nie biegac TWARDO do c4
widze ze nagonka ruszyla jest prosta recepta na to
DAJCIE MI SPOKOJ I NIE CZEPIAJCIE SIE MNIE
bo szukacie dziury .....
co do waszej gry czy ja sie czepiam ?krytykuje wasza gre ?NIE bo mam to w dup....
irys niestety sam prowokujesz a pozniej zale do kazdego innego tylko nie do siebie
gram w obecnosci innych adminow np baba wegier i nigdy nie ma zadnych spiec " nie podoba sie cos ? masz cos ?slap " daj sobie na luz skoncentruj sie na grze i skilluj troszke
a wszystkim bedzie lepiej
a wiesz dlaczego ? bo inni nie szukaja zaczepki chca pograc
i co mnie to interesuje co marv powiedzial napisal ? gadajcie z nim
czytajac te post zastanawiam sie kto tutaj SAPIE
irys milego i owocnego dnia zycze ci pamietaj zycie to nie tylko ganianie za kankerem
Ty, takich jak Ty, to tu było dużo i zapewne będzie, mi to rybka komu dam slapa/slaya/kicka czy bana, mam to gdzieś, nie będę się nad każdym rozczulał, i zapamiętaj jedno, ja gonitwy nie prowadzę, tymbardziej za Tobą, to tylko gra, a ja w niej mam admina, dlatego też wykonuję swoje obowiązki, a czy to trafia akurat na Ciebie, czy na Pana Henia z warzywniaka to mam to głeboko w czterech literkach. Podpadniesz, ban i tyle Twojego fikania, tylko zastanów się na co Ci to ? Żeby potem znowu grać na innym s:id pół roku, a później znowu składać prośbę o unbann? Chyba, że Cię to jara, więc gL&hF.
To, że inni admini przymykają oko na niektóre rzeczy, to mnie to również nie interesuje, ich sprawa. Powtarzam jeszcze raz, pilnuje regulaminu, inni naginają, ponoszą konsekwencje, Ty naginasz, również ponosisz konsekwencje, proste i logiczne, tylko każdy inny rozumie, że coś zrobił źle, a do Ciebie to poprostu nie-do-cie-ra, tylko "ja się czepiam i prowokuje"-> zarzut? daj dowód, bo słowa posłane na wiaterek tu akurat nic nie dadzą. Że co, wpisuje amx_swaper, żeby wyrównać drużyny, i akurat trafi na kogoś komu się to nie podoba, to pisać na forum do teczki, żeby wyrzucił taką komendę i po sprawie, a nie piszecie, że @ się rządzi na servie, czepia i prowokuje
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Klan: botland
Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 17:46
jeśli chodzi o wyśmiewanie to pierwsze skrzypce gra lonek z marvem. Kanker ogranicza się do interpowców etc. Na takie coś, to ja nawet nie reaguję. lonkowi trzeba czasem przypomnieć gdzie są granice i też luzuje. Marv przeważnie wychodzi zanim zdążę coś powiedzieć. Wydaje mi się że zresztą że nie jesteście szczególnie źle traktowani. Przynajmniej przeze mnie i na moich oczach. Powiem więcej. Macie wszyscy lepiej bo patrze w HLSW i widzę, lonek sapie, no tak, norma. Póki trochę kwęka nie reaguje. Ale jak baza jest pusta i obcy typ coś takiego robi to z miejsca interweniuje.