_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 16:50
Lol wiem ze allegro, sklepy itd, ale moze ja chce komus z was dac zarobic, a noz widelec ktos ma do opchnięcia? Do telefonu mi trzeba : Nokia 3110c
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
ja mam gingstona 4gb w nokii i smiga jak ta lala jeżeli chcesz opinii ekspera napisz do bo$a on ma modka na symbianos.pl i zna sie a sprzęcie a nie taki amoator jak siatek i jego opinie
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Wysłany: Pią 21 Gru, 2007 11:01
Jedna cholera czy Kingston czy SanDisk. Obydwie działają dobrze i tyle. BTW: Mam oryginalną od Nokii, więc pewnie by działała dobrze, ale nie opłaca mi się jej sprzedawać za 30zł bo tyle chodzą na allegro.. (chociaż kij wie jak z oryginalnością tych kart z allegro).
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Ostatnio zmieniony przez Bo$s Pią 21 Gru, 2007 11:03, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 04 Sty, 2008 19:56
Już kartę mam prawie od tygodnia, przepraszam ,że dopiero się opamiętałem, zamknąc można.