Z dniem 01.01.2008 z powodu braku czasu na grę , coraz mniejsza znajomość graczy , coraz mniej czasu na forum na rozstrzyganie próśb i skarg składam rezygnacje z funkcji S@ na naszym serwerze , po prostu wydaje mi się że moje zaangażowanie jest zbyt małe aby pełnić dalej te funkcje...
Dziękuje za bardzo dobrą współprace , mam nadzieje że Wy też byliście zadowoleni z mojej wieloletniej kariery na tym serwerze i że was nigdy nie zawiodłem jako admin i znajomy z netu , jak widać nie trzymam się posadki do końca życia
Pozdrawiam ciastek
Oczywiście S@ i H@ zostali poinformowani odpowiednio wcześniej.
Jeszcze raz dziękuje za współprace,
a co do ludzi z którymi miałem konflikty proponuję
Wybaczam i proszę o wybaczenie
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
heh, nigdy nie mieliśmy okazji się poznać mimo to szkoda, że odchodzisz zawsze było was trzech jak muszkieterów jak ich troje a teraz ich dwoje to nie pasuje, mało ostatnio bywasz u nas ale to i tak niczego nie dowodzi raz sie ma wiecej czasu a raz mniej takie jest życie, kiedys na pewno Ci go przybędzie ja bym się zastanowił i dał do rozważenia prośbe przez reszte, zostaniesz zawieszony a kiedy przybędzie Ci czas wrócisz! bo ja uważam, że nie których ludzi już się nie spotka dwa razy! zresztą czuje, że Babcia da Ci tutaj kazanie! i oby może się rozmyślisz/ Pzdr.
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."