Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Śro 02 Sty, 2008 21:02
Ludzie! Parę dni mnie nie było a tu tyleeee zmian!
Ciacho. Dzięki za dotychczasowy wkład, jak to określiłeś w "nasz serwer". Przecież tak naprawdę to głównie dzięki waszej trójce jest jak jest, i większość ze stałych bywalców czuje się tu "jak u siebie w domu" ( bo gdzie może być lepiej niż we własnej chałupie ).
Wegier. Gratulacje! Myślę, że godnie zastąpisz naszego "pro". Teraz możesz się z nim zakładać o wszystko. Nie podskoczy przecież S@. Aha! I pamiętaj kto jest Twoim najlepszym przyjacielem, kolegą, doradcą i ... ( wymyśl sobie co tam chcesz - będę tym dla Ciebie na serwku!) I love you!
<wegier> żeby nie robić OT
Ostatnio zmieniony przez WEGier Czw 03 Sty, 2008 09:59, w całości zmieniany 2 razy
wiesz co ciastek ... nie jara mnie Twoja decyzja ... wielka szkoda tracić osobę, która jest na bydzi od praktycznie jej urodzenia ... zasługiwałeś na to stanowisko ... ale ... skoro tak zdecydowałeś, to widocznie tak musi być.
A WEGier jako s@ i tak go będę ignorował
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Klan: a co to takiego
Wysłany: Czw 03 Sty, 2008 15:15
oj ciacho ciacho i co ty teraz poczniesz bez nas?? na pewno nie bedzie tobie lepiej w tej nowej pracy .. zaczniesz tesknic... i wrocisz do nas... pozdrowionka stary byku...