widzicie normalnie tego screena ? jak tak to nie wiem jak mam to pokazac..
dziwne kolory mi sie dzisiaj po wlaczeniu kompa zrobily.. jakby maksymalny kontrast;x monitor zresetowany, stery przeinstalowane.. nie wiem co to moze byc, zarowno w windzie jak i w csie ;d
ale nie wiem(y) jak widziałeś wcześniej, wiec dla mnie/nas to normalny scream z traina.
Kolory mogły Ci sie poplątać przez zmianę rozdzielczości, albo prze upload jakiś nowych sterów. jeżeli myślisz że to może być wina kontrastów to je zmień, w strownikach na pewno masz funkcje do zmiany kolorów monitora.
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Pią 04 Sty, 2008 14:45
krasnoludki a moze tobie sie cos z oczami ten teges ;> wez res kompa, wylacz monitor na jakis czas jak masz inny to podlacz na chwile zeby obadac czy jest tak samo jak nie tzn ze monit siadl...
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Pią 04 Sty, 2008 14:49
nigdy sie z czyms takim nie spotkalem... poczytaj na necie o tym. i nie wierze w to jakos ze raz jest git potem nagle wlaczasz kompa i TRACH taki WAAAAAAAAAUUU...
Mam cos podobnego, ale rzadko. Przy ciemniejszych odcieniach kolorow pokazuje mi sie taka jakby niebiesko-fioletowa obwoluta(tak sie to pisze?), wystarczy wylaczyc kompa na chwile z pradu i wszystko wraca do normy.
Klan: Klaco?
Wysłany: Pią 04 Sty, 2008 16:41
Ja mialem tak ze mi sie czasami niebiesko robilo ale to byla wina kabla (jak mialem CRT) .. jak lcd to mozesz miec zepsuta matryce ..bo mojego samsunga musze wsylac do serwisu bo matryca sie zepsula i swieci mi tam gdzie zegar na zolto
Mam cos podobnego, ale rzadko. Przy ciemniejszych odcieniach kolorow pokazuje mi sie taka jakby niebiesko-fioletowa obwoluta(tak sie to pisze?), wystarczy wylaczyc kompa na chwile z pradu i wszystko wraca do normy.
dzieje sie dokladnie tak jak to opisales : ) wyszedlem n a trening, odlaczylem monitor i polozylem na lozko, wracam i styka : D