Wysłany: Sob 05 Sty, 2008 19:33 Potrzebny program do edycji plików *.pdf
j.w. Potrzebuję takiego programu. Mam kilka PITów do przerobienia, a mianowicie w rubryce o przekazanie 1% podatku należnego na rzecz organizacji pożytku publicznego, muszę wpisać nazwę organizacji i numer KRS. Później taki PIT muszę wrzucić na stronę aby ludzie mogli sobie wydrukować z uzupełnioną rubryką 1% podatku Program może być nawet shareware, abym mógł przynajmniej 5 PITów tak wyedytować. Znalazłem jakieś programy, ale niektóre nie podołały, a inne działały, ale po zapisaniu wklejało sie logo tejże firmy na środku każdej strony (program shareware ). HELP?
Klan: botland
Wysłany: Nie 06 Sty, 2008 00:36
miśki, ale bez takich, bo kierujesz go generalnie na 5 post w tym temacie! To jest zabronione. Nie mówię że to ok, ale jak coś to takie sprawy na PW/PM albo gadu!
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Nie wiem czy dobrze rozumie (moze ci to pomoże) ale jest program do tworzenia pdf-ów (edytować też można) a mianowicie latex tyle że trzeba znać komendy - link do skryptu skrypt (choc myśle ze nie bedzie ci bardzo potrzebny skoro tylko zmieniasz wartości)
Może też być mały problem z instalacją bo jak zainstalujesz to żeby działało to trzeba jeszcze dobrze skonfigurować - poradzisz sobie na pewno
jakby co to mam link do sciagniecia
_________________ Jutro to na pewno jeszcze nie, ale pojutrze słodka manna sypnie z nieba i zostanę PR0