miałem identycznie jak zmieniałem RAMy i źle podpiąłem - byłem bliski zawału ale na spokojnie (po 100ml balsamu) zacząłem podpinać wszystko od nowa i się okazało że ramki
Moze wlasnie kondensatory wykrzywiles, ja tak kiedys zrobilem przy wkladaniu duzego coolera Sprobuj je troche naprosotwac jak sa za krzywo, tylko nie polam
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Wysłany: Pon 07 Sty, 2008 19:39
A system się ładuje czy nie?
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Klan: Klaco?
Wysłany: Pon 07 Sty, 2008 19:57
Cytat:
Moze wlasnie kondensatory wykrzywiles, ja tak kiedys zrobilem przy wkladaniu duzego coolera Sprobuj je troche naprosotwac jak sa za krzywo, tylko nie polam
Klan: botland
Wysłany: Pon 07 Sty, 2008 20:20
Sinecod napisał/a:
Cytat:
karzcie mu jeszcze skrocic kabel od myszki !
hahahahhahahahahah - chyba od klawiatury! Jak to czytałem to padłem, po prostu PADŁEM!
naszczęście mam głowe na karku zmontowałem już nowego kompa czekam tylko na karte i wracam do gry.Jeżeli chodzi o wcześniejsze podzespoly to prawda moze byc po stronie psc, jeszcze zobaczymy co i jak
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Ostatnio zmieniony przez Aqq Pon 07 Sty, 2008 21:18, w całości zmieniany 1 raz