miałem licytować do 20tyś ale jak wszedłem było już ponad 50tysi .... sorry wiem że szczytny cel ale nie dałbym za to cudko więcej niż 20 .. wali mnie że dostałbym certyfikat tvn
Klan: botland
Wysłany: Pon 07 Sty, 2008 18:00
no panowie, ale SEC to klasyka nad klasyką. Jak byś chciał w BMW coś na tym poziomie to polecam BMW serii 6. Oczywiście nie to nowe Nie chce mi się sprawdzać dokładnie który to rocznik ale także cudeńko... Na moim starym osiedlu typ parkuje takie. Gały na wierzch wychodzą
Wysłany: Pon 07 Sty, 2008 19:54
Cytat:
Będzie mógł raz w weekend wypucować swojego blaszaka, wyjechać na święto dyszla (2 kółeczka po rynku w najbliższym mieście powyżej 20tyś ludzi i szybka wymiana spojrzeń z innymi młodymi-gniewnymi)
W mniejszych mieścinach tak jest A czym mniejsza tym częściej to można spotkać W wakacje jeżdżę do cioci do takiej kilkutysięcznej wioski niedaleko Poznania (Kłodawa, koło Koła, może ktoś kojarzy) i tak po 17 co 3 minuty widać tego samego Golfa, tą samą BM-kę i parę innych złomów. Ubaw po pachy
Cytat:
Owszem czasem sie scigne ze swiatel i jak zakret fajny to nie przejechanie go na drifcie byloby grzechem , no ale bez przesady .
A takie pytanie - ile czasu masz prawko?
PS: Wegier, sam to pisałeś czy znalezione w otchłani sieci?
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Ahahahahaa to chlop widze ma niezle na*** w glowie
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Tak swoją drogą poruszyłeś ciekawy temat. Owe 300kkm no i 500 w ON.
Ja miałem jakieś 600+ (w ON) ostatnio a ciśnienia 23:24:23:23.5. Mam tez koleżkę który podobnym zrobił 1.000.000km.
Utarło sie jakoś dziwnie, że auto jak ma ponad 150 kkm to jest złom i silnik do wymiany.
Ciekaw jestem skąd sie to bierze?