To jest forum cs'a czy animacji, obrazkow i innego typu graf??
A co to jest Server bydzia 1 czy forum Bydzi ?! Tak jak Bydzi VAC 1 moze sie rozwijac to czemu nie Forum również.
Vincent mysle ze nie zmieni to tak strasznie szybkości
Wysłany: Śro 16 Sty, 2008 23:07
w0mbat napisał/a:
mozna podniesc wage avatara o ile zlikwiduje sie podpisy albo chociaz ograniczy ilosc tych lipnych userbar-ow do co najwyżej 2 na 1 uzytkownika bo to dopiero zamula neta
targaj! ja mam tyle baruf ile chce! a avatary mozna podniesc... bo jestem ciekaw na jakie sobie pozmieniacie
Klan: botland
Wysłany: Czw 17 Sty, 2008 00:15
domeztoz napisał/a:
w0mbat napisał/a:
mozna podniesc wage avatara o ile zlikwiduje sie podpisy albo chociaz ograniczy ilosc tych lipnych userbar-ow do co najwyżej 2 na 1 uzytkownika bo to dopiero zamula neta
targaj! ja mam tyle baruf ile chce! a avatary mozna podniesc... bo jestem ciekaw na jakie sobie pozmieniacie
no nie do końca bo możesz mieć max 100pix czyli 5 userbarów...
@justin - będzie taki że kopara wam opadnie
@moras - kneel to my sword...
100k przy łączu jak moje nie zrobiło by różnicy gdyby to faktycznie tak szybko szło. Poza tym jak będą większe to strona się biędzie ciągnąć w dół i będe kręcił myszą do upadłego.
Nie po to wchodzę na forum żeby oglądać 100k razy te same obrazki.
Dla mnie mogą być jeszcze mniejsze.
Klan: botland
Wysłany: Czw 17 Sty, 2008 00:31
rozmiar zostaje. nie o to chodzi... A wiesz ile teraz jest że narzekasz na 100kilo? Bo imho nie będzie dużej różnicy... Tym bardziej że naprawdę, zassać te kilka kilo więcej to niezauważalna sprawa przy dzisiejszych łączach...