Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 23:47 [Sprzedam] Sony Ericsson P910i w superstanie
Jak w temacie. Stan rewelacyjny. Praktycznie żadnych śladów użytkowania. Sprawdzałem te z Allegro i w takim stanie jak mój nie znalazłem w tej cenie. W zestawie niczego i to absolutnie niczego nie brakuje. PEWNIAK na 100%. Kupiony w Orange. Simlocka trzeba zdjąć we własnym zakresie. Narazie sprzedaję wśród znajomych, gdyż wiem co sprzedaję (i trochę mi go szkoda, ale po co mi dwa podobne - ten drugi to P1i). Jeśli ktoś zna tego typu fony to wie, że to coś więcej niż telefon. Brać bo niedługo na allegro wystawiam za min. 400 zł
opis inny opis i opinie wikipedia
Ostatnio zmieniony przez qBert Wto 22 Sty, 2008 23:51, w całości zmieniany 1 raz
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Śro 23 Sty, 2008 09:24
1. Używałem go ok. 2 lata, to chyba po gwarancji. Nie pamiętam daty zakupu. Nie psuł się. Musiałbym poszukać fakturę zakupu.
2. Karta oryginalna 32 Mb Memory Stick PRODUO (na allegro 1 GB kupisz za 35 zł np tu ).
3. Bateria przy moim używaniu (telefony i kalendarz - przypominajka) trzyma do tygodnia. Prawie zawsze rozładowywana i ładowana do końca (tak na wszelki wypadek, chociaż to podobno nie obowiązek przy tych najnowszych bateriach litowo-polimerowych).
4. Foto dam później.
Jeszcze zapomniałem dodać, że na ekran naklejona jest wysokiej jakości folia zabezpieczająca ekran po którym się pisze. Znaczy to, że po zdjęciu jej (jak ktoś będzie chciał) ekran będzie jak nowy. Mogę dodać sporo programów i gier na niego, ale tak "pod stołem" jakby co .
Nie jestem zainteresowany kupnem ale moge serdecznie polecic ten telefon. Rowniez go uzywalem przez 2 lata i bylem zadowolony. Za taka cene naprawde dobry telefon.
Wielkim + dla niego jest dotykowy ekran
DzejmsBlond napisał/a:
3. Bateria przy moim używaniu (telefony i kalendarz - przypominajka) trzyma do tygodnia. Prawie zawsze rozładowywana i ładowana do końca (tak na wszelki wypadek, chociaż to podobno nie obowiązek przy tych najnowszych bateriach litowo-polimerowych).
Nie ma takiego obowiazku. Te baterie juz sa z wyzszej polki i mozna ladowac kiedy sie chce
Ostatnio zmieniony przez neverling~ Śro 23 Sty, 2008 10:19, w całości zmieniany 1 raz