ale moim zdaniem tutaj masz 1000% pewności ...a nie będziesz miał typową allegrową akcję > czyli syf syf syf. Znam Dzejmsika juz 30 lat i wiem jak potrafi dbać o rzeczy .. on nawet buty wiąże 10 razy bo musi być idealnie .. z niego taki MONK ....
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Czw 24 Sty, 2008 10:23
WEGier napisał/a:
ale moim zdaniem tutaj masz 1000% pewności ...a nie będziesz miał typową allegrową akcję > czyli syf syf syf. Znam Dzejmsika juz 30 lat i wiem jak potrafi dbać o rzeczy .. on nawet buty wiąże 10 razy bo musi być idealnie .. z niego taki MONK ....
PS ale umowa Dzejms? umowa? 10% ? ... ^^
doslownie pomyslalem sobie wczoras dokladnie to samo... (monk)
tak z opisu wywnioskowalem, no i ta folia czekam na info od dzejmsa na pw i sie wtedy zdecyduje
Domez zdjęcie klawiatury mi zajmuje 5 minut. Gpsa nie używałem na tym fonie ale jakiegoś Tomka mam na płycie. Mp3 nie słuchałem z niego (pisałem wyżej do czego go używałem głównie). Kingston - nie wiem - najlepiej na forach poczytać.
Ostatnio zmieniony przez Dzejms Czw 24 Sty, 2008 14:28, w całości zmieniany 3 razy
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pią 25 Sty, 2008 23:15
domeztoz napisał/a:
kurde narobili ochoty tel ma fajne funkcje itp ale mi nie pasi z wygladu... po wyplacie sie zorientuje czy odwlec kupno nowego pc i kupic tego smarta
No to teraz będziesz grał w :
EDIT: CZYŚ TY OSZALAŁ! Dałeś linka do największego w polsce forum z czitami!
[ Dodano: Nie 27 Sty, 2008 21:19 ]
Sorki!
A skąd niby ja mam wiedzieć, że tam są czity. Wpisałem w google micro counter strike i wrzuciłem bo fajne zdjęcia były. Przecież nie będę czytał forum i sprawdzał co na nim jest. A btw to link był do zdjęć a nie do czitów. Było po prostu szybkie Ctr+C i Ctr+V.