Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pon 28 Sty, 2008 23:04
dobra przyznam sie... wlazlem na fpsbanana i wybralem pierwsza lepsza mape... bo juz mam dos grania 8 tych samych map... proponuje usunac ten temat lub przerobic go na 'propozycje dodania de_cpl_strike' a jezeli nie to niech ktos skleci jutro nowa ankiete sam.
Klan: Klaco?
Wysłany: Wto 29 Sty, 2008 08:29
no ba graamy te 8 .... dust, dust2, nuke, inferno, aztec, sunny, office ,cpl_mill, cblle ... czyli nuda, nuda, nuda, nuda,nuda, jeszcze mi sie nie nudzi ,nuda, fajna , dobra
nie uwazacie ze za duzo tej nudy?
Klan: botland
Wysłany: Wto 29 Sty, 2008 14:58
no chyba zapomniałeś że jesteśmy dręczeni kabulem przez graczy bez przerwy. Prodek też pojawia się często. Nie przesadzajcie już, bo botmap ludzie zwyczajnie grać nie chcą... Wracam do domu po uczelni i mam grać przez 2h jakieś gówno żeby wreszcie doczekać się jednej dobrej mapy? Moje niedoczekanie...
mała podpowiedz Qubi > o gustach nie rozmawiamy
jest dużo ludzi co nie lubi standardów i jakoś oni nie narzekają tyle co ty będzie to co się da zrobić AR, nie ma bugów i co się ludziom podoba
Ostatnio zmieniony przez WEGier Wto 29 Sty, 2008 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Wto 29 Sty, 2008 15:14
WEGier napisał/a:
jest dużo ludzi co nie lubi standardów
bo nie potrafią grać...
Nie jestem wielkim pro karaczem ale umiem grać na tyle żeby widzieć które mapy to syf a co jest dobre. Kiedyś też byłem za dodawaniem map... Może i wy kiedyś zrozumiecie. Dla mnie mapa może mieć jednokolorowe tekstury i nie przedstawiać NIC, pod warunkiem że będzie dobra, równa, ciekawa. Z nie standardów cpl_mill jest bardzo fajny...
Do tej wyliczanki jeszcze dodaj traina który jest często!