Sinecod, no ba, oczywiście że fajnie byłoby pograć na czymś świeżym, ale wydaje mi sie, ze trzeba też rozsądnie wybrać tą mapę która wejdzie do MC, a nie pochopnie i z narwaniem chapać co się da Ta tutaj jest wersja demonstracyjna (beta) tak jak są gry demo, tak dla ogólnego przeświadczenia czy dane "coś" przyjmie się na rynku.
Specjalnie ściągłem sobie tego aztecka na dysk i odpaliłem, to tak jak qBert powiedział tero nie ma szans. Tero moze wejść 2 wejściami na 2 bs-y, z kttórych praktycznie startuje CT. Czyli niemożliwe jest jakiekolwiek obejście policji i wbicia im kosy
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur - Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
http://www.bash.org.pl/330347/
Klan: Klaco?
Wysłany: Wto 29 Sty, 2008 21:18
Cytat:
Specjalnie ściągłem sobie tego aztecka na dysk i odpaliłem, to tak jak qBert powiedział tero nie ma szans. Tero moze wejść 2 wejściami na 2 bs-y, z kttórych praktycznie startuje CT. Czyli niemożliwe jest jakiekolwiek obejście policji i wbicia im kosy
a dust2k jakos gram, co? i jest gites ... ok
adaxdk napisał/a:
Sinecod, no ba, oczywiście że fajnie byłoby pograć na czymś świeżym, ale wydaje mi sie, ze trzeba też rozsądnie wybrać tą mapę która wejdzie do MC, a nie pochopnie i z narwaniem chapać co się da
ale ile czekamy .. np na dust2kremake ?!
wiec nie mow o pochopnosci !
Klan: w tvp leci :D
Wysłany: Wto 29 Sty, 2008 21:39
I znowu to samo... dyskusja na temat kto lubi, a kto nie lubi standardow. Prawie przy kazdym temacie o nowych mapach tak jest. I zawsze podajcie te same argumenty. Ludzie powtarzacie sie.....
Ankieta jest o de_aztec_2008 a wy gadacie o jakichs kabulach, strikach, trainach.
ja jestem za dodaniem de_cpl_strike po 1 dlatego ze juz byla na bydzi. po 2 ze nie przypominam sobie zeby server swiecil pustakimi na tej mapie
To masz slaba pamiec, badz nie grasz tutaj dosc dlugo, bo ja jeszcze z czasow fusionowych pamietam, jak ciezko bylo graczy zmusic do grania na tej mapie, zwlaszcza nowych graczy.
Jak juz sciagneliscie tego azteca (bedacego mapa ktora zostala opracowana 10 dni temu) to poprosze Was, abyscie spojrzeli na otwarte przestrzenie spod/na moscie, jak i rowniez na styk tekstur i prosze mi powiedziec ile fpsow spadku macie. Dodatkowo jestem ciekaw, ktorzy z Was lubia grac po 2-4 osoby na mape. Oto cala filozofia dotyczaca nowych map.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Jakoze to beta i autor sondy prosil zamkniecie, zamykamy, pomyslimy jak pojawi sie finalna.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.