Kiedyś próbowałem, zaraz po tym jak zaczeli to reklamować, nic w moim małym miasteczku znaleść nie szło. Nie wiem jak teraz, mam nadzieje że uzupełnili/uaktualnili dane
jako że jest to darmowy nawigator przyda/ł bardzo wielu ludziom bo po co przepłacać ja osobiście nigdy z niego nie korzystałem jednak z opinii znajomych wynika, że nie jest wcale taki głupi i warto z niego skorzystać wrazie potrzeby.
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Klan: botland
Wysłany: Sob 08 Mar, 2008 00:47
z zumi kożystam od baaaardzo dawna, często również do pracy. Powiem szczerze że może raz mnie w konia zrobili, bo na mapie był przejazd a w rzeczywistości ślepa uliczka. Polecam gorąco. Jedyny minus że nie ogarnia jak numer jest łamany na coś, np. 2/4 etc. A tak poza tym to nawet numery pokazuje dokładnie tam gdzie są faktycznie Na komórkę nie znałem wersji, ale za momencik wgrywam. Polecam gorąco.
EDIT: weee, myślałem że to będzie aplikacja w javie, a nie że wersja do wchodzenia przez koma. Taki sposób to padaka. I tak mam minioperę więc wchodzę sobie na normalne nawet...
Ostatnio zmieniony przez qBert Sob 08 Mar, 2008 00:51, w całości zmieniany 1 raz
Moj ojciec czesto korzysta z zumi jak gdzies dalej jedzie czy cus i bardzo chwali
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.