Opis: Na serwer wszedł grazc o nicku On i zaczął uprawiac celowe ta,tk w efekcie dostal 120.
Jego celem był X-Japan,ktoren nie wytrzymal i rowniez dostal 120(ale u niego to wystarczy,bo gra czesto, nie ma skarg na niego,odpocznie 2h i mu prejdzie) no i do "kłótni" podpiął sie nie wiadomo po co [*DT*]--> FiFeR, ale wyszedł
Proszę o podciągnięcie dla fifera i On,a X-Japan jak bedzie na serwerze to upomniec wystarczy
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pią 14 Mar, 2008 19:56, w całości zmieniany 2 razy
powiem tak .... na demku jest tylko TA i jedno TK na Mayzie od kolesia na nicku (1) NO.10 mp3 ..... i nic poza tym
szkoda że nie ma steamID bo chociaż byśmy wiedzieli o kogo chodzi ... może już jest na naszej liście do banowania a jak nie to zostałby tam umieszczony.