Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 14:00 Could not connect to server
Na wstepie to mój drugi post więc prosze o wyrozumiałość
Mój problem polega na tym ze jak w temacie napisałem wyskakuje mi taka informacja kiedy chce sie połączyć z Bydzia a jest mapa de_kabul.Wiem też ze bedzie wyskakiwać także kiedy bedzie mapa sunny,i dust2002 ponieważ moi koledzy tez maja taki problem.I teraz pytanie do was czy zna ktoś przyczyne tego problemu, i wie jak rozwiązać ten problem.
Taa Poprostu musisz usunac mapy ktore Ci nie wchodza;] i zainstalowac jeszcze raz x/steam/SteamApps/TwojeKonto/counter-strike/cstrike badz cstrie_polish/maps
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Ostatnio zmieniony przez Puma Pon 10 Mar, 2008 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Klan: brak
Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 14:37
o to i ja sie czegos dowiedzialam
swoja droga skoro dust2002 mi nie chodzi, bo go nie mam, a kabula mam i nie mialam z nim problemu, to zczublos wydaje mi sie ze nie masz tych map. dograj je do odpowiedniego folderu. sciagnac mozna z fpsbanana
Klan: botland
Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 14:44
mala mi napisał/a:
swoja droga skoro dust2002 mi nie chodzi, bo go nie mam, a kabula mam i nie mialam z nim problemu, to zczublos wydaje mi sie ze nie masz tych map. dograj je do odpowiedniego folderu. sciagnac mozna z fpsbanana
całą tą operację można zastąpić tą jedną komendą którą napisałem 2 posty wyżej...
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
qbert to nic nie da : -) bo mam to samo , a co do tej komendy co napisales to jakby mial komunikat ze ma ustawiony allowdownload 0 to wtedy , a nie na cloud connect : -)
a czy ja gdzies nie pisalem zeby s seting zmienic w steam na polski(mi tak sie robilo zrobilem dziala).
wogole jest jakis blad tworzy sie katalog z mapami