Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 14 Mar, 2008 13:16 Wybuch paki liczony jako TA
Jak w temacie Podkładam pake, ta robi bum i liczy mi to jako TA , jeśli uszkodze czlonka swojej drużyny.Niby nie szkodliwe, ale jak ktos juz ma na koncie "niechcący HE" czu coś w tym stylu , to nawet banana sie można nabawić?
[ Komentarz dodany przez: teczufka: Sob 01 Lis, 2008 14:27 ]
Z tego co wiem, to naprawione, zamykam.
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pią 14 Mar, 2008 13:17, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pią 14 Mar, 2008 19:52
tak panie psc ktoren wstał dziś o dziwo o godzinie 11 w nocy, dzisiaj
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Oba bledy, tj. szare menu i liczenie C4 jako TK powinny byc naprawione juz wczoraj, jak nie poprosze o screeny z tym fantem i przyblizony czas, nazwe mapy.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Zaraz, zaraz, to TK czy TA?
JEstem prawie pewien ze TK z bomby naprawilem, do TA nie patrzylem ^^
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Wysłany: Sob 15 Mar, 2008 14:14
haha tukaczev to lol
sry za ot