Klan: brak
Wysłany: Pon 17 Mar, 2008 14:05
tak jest od wczoraj. aczkolwiek niekoniecznie co 15 min choc tu moge sie mylic. w zwiazku ze stalymi padami servera grana jest tylko jedna mapa - dust2.
bigus - nie kluc sie ze mna nastepnym razem jak cos mowie
zgadza sie serwer pada nie od wczoraj a już od przedwczoraj i chyba nie zo 15 min bo wczoraj grałem 2 mapy i nic a na 3 padł
Moglibyście coś z tym zrobić?
Dzięki z góry
Mam pewna mysl, zapauzowalem jeden plugin, od teraz prosze o raporty o padach.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.