Wysłany: Wto 18 Mar, 2008 14:40 Prośba o admina / Sangraal
1. Należy przestrzegać netykiety,
2. Trzeba posiadać dużą motywację,
3. Nie można robić błedów ortograficznych przy pisaniu,
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym,
5. Wymagane informacje:
- Imię,
- Nick,
- Klan (Jeśli posiadasz...),
- E-Mail,
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ,
- Wiek,
- SteamID / Adres IP,
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...
1. Zasady dla wszystkich są jednakowe i tak ludzi traktuje.
2. Motywację mam ogromną, a na serwerze siedze naprawdę bardzo dużo.
3. Nie popełniam błedów... ortograficznych (nusz?!;)
4. Na serwerze zachowuje się tak jak w życiu, czyli jestem otwarty, komunikatywny, chetny do współpracy, pracowity i nieustępliwy.
5.
- Imię: Szymon
- Nick: Sangraal
- Klan: brak
- E-Mail: s.zambrzycki@gmail.com
- Gadu-Gadu: 1077956
Tlen: vip3r@tlen.pl
- Steam ID: STEAM_0:1:6276995
- Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina: jestem adminem WCG.
Oprócz CSa w którym zasadniczo od niedawna się zakochałem:P to przez wiele lat grałem w StarCrafta i byłem ClanLiderem klanu który był(nadal jest) w czołówce.
Wysuwam swoją kandydaturę ponieważ naprawdę często jestem na serwerze, znam zasady, które są zgodne z moimi przekonaniami, stojac na straży przestrzegania zasad nie będę działał wbrew sobie, co umozliwi korzystną współpracę;)
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 18 Mar, 2008 14:49
yyyy. NIE?
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Hymmm przypadkiem nie grasz za krotko? Stanowczo na NIE!
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
NIE, bo jest nieogarnięty, w skardze na mnie 15 razy mu tłumaczyłem, że ban będzie zdjęty, a ten swoje, że pozostaje mu pasjans, czy coś tam, nie pamiętam, a poza tym, stanowczo za mało Cię znam, żebyś miał moje poparcie ...
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
A zapomnialabym. Piszesz ze znasz zasady ... O ile mnie pamiec nie myli czesto je lamiesz ...
Nie myle sie tylko mowie tak jak jest. Poza tym nie widze Cie w roli admina.
Btw. Co do tego bana przeciez Irys napisal w 1 poscie ze to przypadek i ze Cie przeprasza a Ty dalej drazyles temat....
Ostatnio zmieniony przez Puma Wto 18 Mar, 2008 15:36, w całości zmieniany 1 raz
Widze, że odrzucacie saagraela, jeśli chodzi o niego to pozwolicie, że napiszę swoję zdanie.
Znam Vipera z 8-9 lat, adminowaliśmy razem server Netcraft w StarCrafta, może człowiek czasami jest upierdliwy ale jako admin sprawdzał się w każdym stopniu, chodzi akurat o to, że pełniąc tą funkcję napewno jest bezstronny i stanowczy. Bez tego nawet nie zostałby wybrany na admina (pomocnika organizatora) WCG. Możę jeśli pogra/porozmawia z wami trochę dłużej to zmienicie o nim zdanie, ale widzę, że nie ma z nim problemów od kiedy wróciłem na server i od kiedy grał na serverze jak jeszcze byłem adminem. Być może decyzję na NIE zapadają z tego wniosku, że są napisane aż dwie naraz. Zobaczymy pożyjemy