Klan: botland
Wysłany: Wto 18 Mar, 2008 22:32 Wszystkie gry Steam za darmo!! HAKOWANIE STEAMA
Zacznę od tego że wklejam to jako przestrogę. Dzisiaj taki o to trafił mi się kwiatek na moim forum. Nie mogłem uwierzyć wprost. Daje do poważnego działu bo mam nadzieję że dla niektórych będzie to przestrogą
Cytat:
Witam
szukalem szukalem i znalazlem ! wiem jak oszukac STEAM
Zasada jest prosta:
Wystarczy wyslac Meila na adres ValveProject z odpowiednimi wierszami ktore oszukaja ich system. Dostalem je od znajomego dobrego Hakera sporo kasy za to zaplacilem ale podziele sie tym z wami Język trzeba wpisac troche swoich danych wiec sie nie pomylcie bo za drugim razem moze nie dzialac... w miejscie duzych liter wpisz swoje dane.
ps. musisz posiadac minimum jedna oryginalna (zakupiona) gre na swoim steamie.. na szczescnie obojetnie jaka Uśmiech
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Klan: botland
Wysłany: Wto 18 Mar, 2008 23:27
widzisz, problem w tym że działa. Najbardziej podatni są nowi użytkownicy. Jak założyłem stałke w domu to pamiętam że grałem w taką gierkę - nitto 1420. Takie wyścigi na 1/4 mili. I kiedyś coś tam w google szukałem, ja ci patrzę a tam kody jakieś. I też coś tam trzeba było wysłać gdzieś login i hasło. Wchodzę na konto za jakiś czas a tam fury nie ma, kasy też. Ktoś mi całe obrabował. Dałem się wkręcić Tylko że nie znałem wtedy reguł rządzących internetem itp itd. Jak wiecie moja stronka jest generalnie o csie. Zagląda tam także dużo małolatów którzy nie wiedzą jak się binduje etc. I oni są podatni na takie goowno. Zresztą, zobaczcie ile osób straciło już konta? Jednak jakoś to się dzieje... 10 osób pomyśli że to dureń, a jedna wyśle ten nieszczęsny login i hasło...
Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Śro 19 Mar, 2008 08:39
hmm pełno jest takich ludzi niedawno jak brat kupił sobie steam'a to admin jakiegoś serwa gdy usłyszał od kiedy ma steama chciał jego login i hasło że chce niby sprawdzić czy czitów nie ma