Zapewniam Cie i resztę, że napewno pogram pare miesięcy (Parę, mam namyśli kilka i napewno nie zrezygnuję po 2 miesiącach) Mam więcej czasu i mam ochotę na grę
Ej, o czym tu w ogóle rozmowa, zamiast się cieszyć, że ktoś chce adminować, a ten ktoś jest znany i w ogóle, to robicie mu jakąś łache, że piszecie tak czy nie. Każdy ma prawo do swojej wypowiedzi, rozumiem, ALE to jest decyzja S@, a oni go znają i sądzę, że napewno są w temacie, więc DOCINKI TYPU, że POADMINUJE 2 miechy, to już nie WASZA brożka. Z prostej przyczyny, TO ANVI robi wam przysługę chcąc pilnować porządku na servie, żeby nie wszedł jakiś niedomył i was nie wyzywał, nie obrażał waszych rodziców, nie wprowadzał niemiłej atmosfery na serwerze, bo KAŻDY z was chce się czuć dobrze podczas gry i zapewne nie chce się denerwować przez owego niedomyła.
Dostanie @, coś się stanie w jego prywatnym życiu, to może i zrezygnować po tygodniu, i nikogo z was to nie powinno interesować, bo to nie jest jakiś jemioł wzięty nie wiadomo skąd, tylko osoba, którą każdy z nas zna i wie, że jako @ się sprawdził.
Ogarnijcie się czasem
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Przyznano.
Na przyszlosc:
"Proby wywierania presji, czy tez naciskow na S@'ow, moze sie skonczyc diametralnym wydluzeniem procedury lub tez odrzuceniem prosby"
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.