Obejrzałem to demo, bez podglądu bo takiego nie posiadam.
Ale smierdzi pierwsza i ostatnia akcja, chociaż to za mało by zbanować kolesia na SB
Akcja na środku z awp gdzie CT chowa się po prawej w tym rowie, koles udaje, że go nie widzi, chociaż i tak wystaje kawałek CT, albo potrafi grac z WH, albo ma niezwykły reflex.
Demo trzeba obejrzeć z WH by cokolwiek wywnioskować.
Obejrzalem demko i jak dla mnie to WH, nie slychac prawie zadnego dzwieku, dodaje do SB
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Wymagane jest na demie tylko wpisane sb_status, GJ
status;screenshot to tylko mala pomoc dla nas.
Zbanowany, dodany do SteamBans
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.