Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 16 Kwi, 2008 14:04 Prośba o logi
Mapa: de_inferno
godzina: 14.45-15.05
data: 16.04.2008
gracze:
- DuChU -.- !`~~ STEAM_0:0:17433630
- Nozownik STEAM_0:1:1364080
- ~ JaNeK ~ STEAM_0:0:15327365
Opis: TA, TK, brak kultury
godzina:15.10-15.25
mapa: de_survivor
gracz: o tagu One Shoot (czy jakos tak)
Opis: TA, TK
+siatek dal kicka , prosze o kare
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Śro 16 Kwi, 2008 14:17, w całości zmieniany 2 razy
Brak kultury nagminne TA (na respie wraz z rozpoczęciem rundy) nick nożownik zdarzenie godzina 17:25 16.04.2008 mapa aztec strona ct STEAM_0:1:1364080. Można wyciągnąc z logów. Nie jest to pierwszy przypadek tego "poczciwego baranka" zresztą logi już raz nowik wyciągał w sprawie tego gościa. Sugeruję ban na okres 1-2 miechów może nabierze rozumu.
_________________ DFI BloodIron, CD2 E6550@505x7 3550Mhz, 2GB A-Data extreme, Gainward GF8800GTS, Prodigy 7.1HiFi, Benq 1650, 2x250GB, DeathVader, corepad magna, Sennheiser HD 205
Nie tup nie blokuj nie graj na ex 0.1 i na rate-ach z d*
Ostatnio zmieniony przez mARV Śro 16 Kwi, 2008 19:26, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Czw 17 Kwi, 2008 12:58
Admini bydzia 1 TP VAC by cs.telsten.com
Wnoszę o nadanie wyrokowi rygoru natychmiastowej wykonalności.
Poinformowanie wnioskodawcy o poczynionych działaniach.
UZASADNIENIE:
W dniu dzisiejszym o godzinie 13:55 na serwerze bydzia 1 TP VAC by cs.telsten.com w/w ukarani korzystali z dobrodziejstw gracza uprawinionego do gry mimo nałożonej kary. Celem wnioskodawcy jest zapewnienie sprawiedliwości społecznej.
Informacja o wykonaniu kary utwierdzi wnioskodawcę oraz użytkowników serwera o skuteczności wykonywania kary co jednocześnie da się odczuć jako działania prewencyjne uzmysławiajace ewentualnym przyszłym ukaranym o skuteczności w egzekwowaniu obowiązującego regulaminu serwera.
W związku z powyższym wnoszę jak na wstępie.
Wniosek wycofuje z uwagi na powzięcie wiadomości co do wykonania orzeczonej kary
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...
Ostatnio zmieniony przez opar Czw 17 Kwi, 2008 13:04, w całości zmieniany 3 razy
"(Counter-Terrorist) Death-Vader : nozowniek niczego nie pilnujesz" (Prowokacja... o co gosciowi chodzilo ? nie wiem...)
"(Counter-Terrorist) Nozownik : darth.. lol"
"(Counter-Terrorist) Nozownik : woda i brama to nic ?"
"*DEAD*(Counter-Terrorist) Nozownik : i przez takiego idiopte musialem pasc " (No spoko, tutaj moze przesadzilem i zeby nie bylo... on chyba jeszcze zyl, wiec nie mogl tego przeczytac.)
"*DEAD*(Counter-Terrorist) Death-Vader : poprzednia ruyna 4 woda wpusciles" (O tej rundzie co on mowil, to pilnowalem bramy i wyjscia z wody na bs'a i wcale nikogo nie puscilem)
"*DEAD*(Counter-Terrorist) Nozownik : co runde masz 1~ hp"
"*DEAD*(Counter-Terrorist) Death-Vader : czego pilnowales ?" (znowu zaczal)
"*DEAD*(Counter-Terrorist) Nozownik : bramy idioto" (Po prostu mnie juz wku***)
"(Counter-Terrorist) Riddick : co ty sie czepiasz a ty czego ? jeszcze strzelasz do niego"
"(Counter-Terrorist) Death-Vader : radar masz"
Pozniej na mapie de_dust2 gosc znowu probowal mnie sprowokowac kilkoma tekstami typu "pocwicz jasiu" itp. Powiedzialem to WEGierowi, lecz nic w tej sprawie nie zrobil.
2 Sytuacja z panem duchem... na mapie de_dust.
Biegne sobie na malego i niechcacy dal mi banie... oddalem mu za kilka hp lub cos takiego. Gosc zaczal z jakims drugim typem wyzywac mnie, moja matke i w ogole cala rodzine... (przez mica)
Thx za bana.
Ostatnio zmieniony przez Nozownik Czw 17 Kwi, 2008 13:16, w całości zmieniany 2 razy
bana dostałeś, jak pisałem, bo sam podkręciłeś jego zachowanie ... gdybyś mu nie oddał TA to byłby spokój (chyba)
1. nie będę się tutaj rozpisywał bo rozpisałem się w dziale ban, jak chcesz złożyć skargę na bana to zrób to.
2. jak miałem zareagować? widziałem tylko hasło "poćwicz jasiu" L L .... pomyśl bo mi się nie chce rozpisywać
3.Panowie Marv i Nożownik nie zamierzamy być waszymi sędziami w waszej śmiesznej kłótni ale jeżeli zaczniecie przeginać to będziemy waszymi katami
"bana dostałeś, jak pisałem, bo sam podkręciłeś jego zachowanie ... gdybyś mu nie oddał TA to byłby spokój (chyba)"
Tego po prostu nie skomentuje. Brak mi slow. Brawo.
"1. nie będę się tutaj rozpisywał bo rozpisałem się w dziale ban, jak chcesz złożyć skargę na bana to zrób to."
Nie bede skladal zadnej skargi, bo po co ? Mozecie w sumie nawet dac perma.
"2. jak miałem zareagować? widziałem tylko hasło "poćwicz jasiu" L L .... pomyśl bo mi się nie chce rozpisywać "
Napisac zeby sie uspokoil, a ty jeszcze zaczales walic jakies hasla "masz na imie jasiu?". Z twojej strony to bylo chamskie...
"3.Panowie Marv i Nożownik nie zamierzamy być waszymi sędziami w waszej śmiesznej kłótni ale jeżeli zaczniecie przeginać to będziemy waszymi katami"
Dlaczego "pan" Marv nie dostanie zadnego ostrzezenia/bana ? Sprowokowal mnie (kilkukrotnie) + CELOWE TA. Aaa i jeszcze ublizal mi. Jak jestescie tacy sprawiedliwi, to udowodnijcie to.
Zreszta powiem co mysle. Mam w tej chwili w dupie wasz serwer, jak i wasze bany, chociaz fajnie sie tam gralo. Nie mam zamiaru denerwowac sie takimi blachymi rzeczami. Chcialem zebyscie wiedzieli dlaczego zachowalem sie tak, a nie inaczej. Jezeli tego nie kumacie to mam was gdzies, proste. Na razie.
Ostatnio zmieniony przez Nozownik Czw 17 Kwi, 2008 18:19, w całości zmieniany 3 razy