CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: teczufka
Nie 27 Kwi, 2008 16:30
p!F
Autor Wiadomość
Trel

Klan: hanka [*] :((
Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 14:18   p!F

przed wyjciem dla hecy mnie zabil, a co ;f
s:id ni ma, nie zdazylem, bylo to przed minutka (15:20) na d1.
prosze uprzejmie o kare.
dziekuje

[ Komentarz dodany przez: teczufka: Nie 27 Kwi, 2008 17:30 ]
Za 1 TK co najwyzej kop sie nalezy, zamykam.

potek
SteamBans Member

Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 14:24   

proponuje jeszcze zbanować trela za nieregulaminowy nick :P

#cs.telsten.com @ QuakeNet

lydka

Klan: nie przepadam
Dodatkowy Nick: no ammo?KniVeS!
Wysłany: Śro 23 Kwi, 2008 16:19   

moim zdaniem tu wiele nie widac -,- ..... (nie zasługuje na bana. Upomnienie =])
Ostatnio zmieniony przez lydka Śro 23 Kwi, 2008 16:21, w całości zmieniany 1 raz  

Trel

Wysłany: Śro 23 Kwi, 2008 16:59   

ale w logach geniuszu widac.

no. 10

Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 23 Kwi, 2008 17:30   

A jak sobie wyobrażasz "geniuszu" to upomnienie jeżeli koleś nie jest nawet zarejestrowany na 4um?Smsa ma mu ktoś wysłać czy jak :D ? "geniusz" xD
Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana

lydka

Klan: nie przepadam
Dodatkowy Nick: no ammo?KniVeS!
Wysłany: Śro 23 Kwi, 2008 19:00   

widze w logach.... widze 4 TA i tyle, i zadnego TK itd... za 4 TK dawac cos wiecej niz upomnienie....omg xD

i.S.b

Dodatkowy Nick: IrYs
Wysłany: Śro 23 Kwi, 2008 19:14   

Po 1.:

geniusze ... ja się pytam ...

GDZIE WY TU WIDZICIE LOGI !! ??

Logi to może teczka wyciągnąć z serva, a nie Trel robiąc screena konsoli ... :0o: :0o: :0o:

Po 2.:

Ja bym mu dał kicka-> i to moooże , ale żeby od razu skarge pisać za takie coś ?? i co, ma typ dostać bana na tydzień/miesiąc za to, że kogoś tam postrzelił ??

No luuuudzie, sami wymagacie kar za takie głupoty, a jak ktoś wam da slaya, czy kicka za zabijanie zakładników, czy nagminne kampienie w ct jak się nie chce do paki iść (bo staty, bo mnie zabiją, bo i tak nie miałem szans, bo uzbierałem na kampe, bo akurat mam m4) to skarga na forum, jaki to admin jest zły, że się wozi, że się rządzi itd ... przemyśl jeden z drugim ten temat może, co ??

I żeby nie było, ja nikogo nie bronie, bo typa nawet nie znam, patrze obiektywnie na różne sytuacje skarg i pretensji :papa2:
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Śro 23 Kwi, 2008 19:16, w całości zmieniany 1 raz  

Trel

Wysłany: Śro 23 Kwi, 2008 19:30   

IrYs napisał/a:
ale żeby od razu skarge pisać za takie coś ?? i co, ma typ dostać bana na tydzień/miesiąc za to, że kogoś tam postrzelił ??

tez sobie wejde na bydzie, pogram chwile, a na koniec, wychodzac zabije kilku swoich, dla hecy! a co mi tam! najwyzej dostalbym kicka-> i to moooże

;d
Ostatnio zmieniony przez Trel Śro 23 Kwi, 2008 19:31, w całości zmieniany 1 raz  

no. 10

Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 23 Kwi, 2008 19:32   

Irys jest zly, sialalalala. xD haha xD JA tylko sobie zazartowalem i tyle :E a nigdy na @ nie narzekalem, no chyba ze na adaxa ze mic trzyma w kieszeni :marchew:
Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana

i.S.b

Dodatkowy Nick: IrYs
Wysłany: Śro 23 Kwi, 2008 19:35   

Trel napisał/a:
IrYs napisał/a:
ale żeby od razu skarge pisać za takie coś ?? i co, ma typ dostać bana na tydzień/miesiąc za to, że kogoś tam postrzelił ??

tez sobie wejde na bydzie, pogram chwile, a na koniec, wychodzac zabije kilku swoich, dla hecy! a co mi tam! najwyzej dostalbym kicka-> i to moooże

;d

no i dostaniesz kicka, i to moooże, no i co z tego ?? myślisz, że ktoś się popłacze tak jak Ty, że było TA, a przecież być nie powinno ?? :]

P.S: a Adax nie trzyma mica w kieszeni :P o wiele głębiej :D sami wiecie gdzie :rotfl2:
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Śro 23 Kwi, 2008 19:36, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi