Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 23 Kwi, 2008 17:30
A jak sobie wyobrażasz "geniuszu" to upomnienie jeżeli koleś nie jest nawet zarejestrowany na 4um?Smsa ma mu ktoś wysłać czy jak ? "geniusz"
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Logi to może teczka wyciągnąć z serva, a nie Trel robiąc screena konsoli ...
Po 2.:
Ja bym mu dał kicka-> i to moooże , ale żeby od razu skarge pisać za takie coś i co, ma typ dostać bana na tydzień/miesiąc za to, że kogoś tam postrzelił
No luuuudzie, sami wymagacie kar za takie głupoty, a jak ktoś wam da slaya, czy kicka za zabijanie zakładników, czy nagminne kampienie w ct jak się nie chce do paki iść (bo staty, bo mnie zabiją, bo i tak nie miałem szans, bo uzbierałem na kampe, bo akurat mam m4) to skarga na forum, jaki to admin jest zły, że się wozi, że się rządzi itd ... przemyśl jeden z drugim ten temat może, co
I żeby nie było, ja nikogo nie bronie, bo typa nawet nie znam, patrze obiektywnie na różne sytuacje skarg i pretensji
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Śro 23 Kwi, 2008 19:16, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 23 Kwi, 2008 19:32
Irys jest zly, sialalalala. haha JA tylko sobie zazartowalem i tyle a nigdy na @ nie narzekalem, no chyba ze na adaxa ze mic trzyma w kieszeni
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana