hmmm kablówka - zależy tez gdzie , u mnie np. kablówka jest super, w cs'ie pingi po 10-20 , a gdy kupujesz 512 masz ok 2-3 mb;] ściaganie idzie w granicach 200-250 ,
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 15:37
Kablowka 1mega i nie moge grac na bydzi bo mam pingi100
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ja powiem tak, przed przeprowadzką i założeniem radiówki miałem neta z kablówki (Vectra) i byłem bardzo zadowolony, ms w granicach 20-30 w dzień i w nocy, transfery z pełną przepustowością, więc nie mogłem narzekać. Z kablówką jest tak, że zależy na jakiego dyrektora oddziału trafisz. Dla przykładu Vectra w Białymstoku, a Vectra w Łomży to niebo a ziemia. Białystok OK, a w Łomży katorga. Tak więc kablówki nie są takie złe, w zależności kto nimi zarządza no i zawsze taniej (TV+tel+net) i w jednym kablu.