Po krótce, kilku moich znajomych organizuje zawody, coś ala WCG, tylko na mniejszą skalę, chodź widzów i uczesników ma być sporo.
Trzy czołowe gry to StarCraft:BroodWar, CounterStrike 1.6 oraz WarCraft3.
No i teraz kto ewentualnie by się wybrał:P?
No i przyszła mi do główki myśl, może jakiś Białystok team ma ochotę wystąpić? Na Bydzi graczy z Białegostoku jest sporo i tak sobie pomyślałem, że może jakaś mała reprezentacji bydzi:P?
aha czasu jest bardzo mało, na dniach trzeba zgłosić teamy.
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Sory ale "Bydzia" to chyba skrót od Bydgoszczy nie białego stoku wiec jak bydzia może reprezentować bstok
Viper napisał/a:
Na Bydzi graczy z Białegostoku jest sporo i tak sobie pomyślałem, że może jakaś mała reprezentacji bydzi:P?
Dowiedzialem sie 1 maja i jak dla mnie za pozno : o a ty piszesz 4, pojechalibysmy z "teamem", ale wlasnie z racji terminu moi nie moga jechac.
Aczkolwiek jeden ziomek bedzie startowal ze swoimi znajomymi :F
_________________ Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach...
No to super ze poinformowales nas w ogole ^^ jak dla mnie powinienes o takiej imprezie poinformowac nieco wczesniej ....
Widzicie, informowałem o tym, nie zakładałem tematu oddzielnego, ale kilka razy wpomniałem o tej imprezie jakies 3 tygodnie temu. Ale kto by czytał i otwierał linki Viper'a ~.~