Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 15:54 mikrofon :/
wezcie mi pomozcie bo sam tego nie umiem zrobic... chodzi o to ze mikrofon nie dziala mi poprawnie a napewno jest sprawny. jak nagrywam dzieki w windowsie to jest prawie dobrze tylko ze bardzo cicho... w skype martwa cisza a w cs'ie burza dzwiekow... jak w cs'ie robie test mica to slychac nieustanne burczenie i trzeszczenie nawet jak nic nie powiem... nie wiem juz jak to ustawic. wydaje mi sie ze wszedzie sprawdzalem
Sprobuj pokrecic wtyczka od mica, jak masz takie trzeszczenie to moze byc to. Mam podobnie z glosnikami, trzeszcza, jeden gra a drugi nie, wtyczka skopana, trzeba poruszac i w dobre pozycji ustawic
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 16:19
bamcu ja mam inne stery:/
foxx to nie o wtyki chodzi... bo w nagrywaniu windowsowym nagrywa prawie dobrze... troche cicho ale w miare czysto... jak robie test w cs'ie to jest poprostu jeden hook i normalnie trzeba sluchawki z glowy zdjac bo nie da sie wytrzymac...
nawet teraz patrzylem w panelu sterowania: dzwieki i urz audio -> glos -> nagrywanie glosu -> testowanie sprzetu to jak zaczynam testowac i powiem jedno slowo to prawie to samo co w cs... paranoja... zobacze jeszcze w ts'ie ale tez pewnie dupa
ts to samo... zalamka juz nie wiem gdzie to ustawic.
ok temat do zamkniecia... musialem zaangazowac do tej roboty niewaskiego fachowca ;>