Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 02 Maj, 2008 08:46 Lato idzie
Zbliża się lato, na dworze coraz cieplej. Co lubicie w lecie, jakie zabawy preferujecie?
Najlepszy gril nad jeziorkiem, karkoweczka, piwko, ognichooo. (dziki śledzące nas w lesie,np w przypadku psc )
Wczoraj np, byłem na grilu ze znajomymi i przez pewien czas z rodzicami mojej narzeczonej. Ojciec mojej kobiety trochę sie podpił i postanowił mi wytłumaczyć na czym polega "syndrom jednego oka"
Sytuacja: Ja gnojek(w porownaniu do niego) ,on starszy człowiek, siedzimy razem za stołem i mówi do mnie tak :
-"Młody, jak jesteś pijany to objawia się w Tobie syndrom jednego oka(hlip), a mianowicie wzrok płata Ci figla i jeżeli chcesz dobrze polać musisz to robić patrząc przez jedno oko. Spójrz tu (w tym momęcie wziął flaszkę i 2 kieliszki) Mam otwarte oczy i polewam(leje całkiem niezdarnie,do kieliszka i na stół), widzisz? Rozlewam.! A patrz teraz (dłonią zakrywa jedno oko i polewa, z góry nie uraniając ani jednej kropli). Pamiętaj młody(mówiąc lekko ściszonym, tajemniczym głosem) "syndrom jednego oka(hlip)"
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pią 02 Maj, 2008 08:47, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam zawsze dobrze polewam czy pod wplywem alkoholu czy tez nie
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Wysłany: Śro 07 Maj, 2008 06:44
ja nie byłem nigdy pijany więc nie wiem
wakacje:
1. ciepło tak,że gacie się kleją do 4 liter
2. lato ale do pracy trzeba iść
3. urlop - kończy się, a świadomość wykorzystania prawie całego urlopu nie napawa optymizmem
4. zazdrość uczniom/uczennicom studentom/studentką tych wakacji (czasem nawet 4-5 m-c)
5. wqrzające osoby w młodym wieq, szwendające się po osiedlach i szukające wrażeń oraz naruszające spokój mego snu
6. brak podstawowych i ulubionych seriali w Tv - przerwa wakacyjna -
7. muszki,meszki,komary,kormorany i inne latające stwory
8. w razie suszy - zakaz wejścia do lasu- a ja tak lubię spacery
9. ehh te żniwa - znów rolnik będzie wołał: " na poleeeee... "
10. no i piwo trzeba dobrze chłodzić
ale ogólnie lubię ten czas bez względu na w/w pkt.
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 07 Maj, 2008 10:28
Wezmę sobie Puma zamiast krowy Ciebie,podobna jesteś i pewnie nawet więcej mleka dajesz, więc nie będzie tak źle
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Śro 07 Maj, 2008 10:29, w całości zmieniany 1 raz
Eee nie moge bo niedlugo bede sie cielic hahahahahahaha