Witam,
używam od dłuuuższego czasu avast! home edition (czy jak mu tam), ale ostatnio cos mi sie zj*b*ł, ciagle mam ikonke w prawym dolnym rogu z niebieskim kogutem i koperta ... ogolnie zżera mi 47 tys K uzycia pamieci ... i co chwile blad explorer.exe ... odinstalowalem go, wszystko bylo jak tralala, zaistalowalem jeszcze raz, dalej bylo lux, poszedl update programu i to samo ... i teraz nie wiem, czy to wina aktualizacji, czy avasta ... a moze znacie jakies bardzo dobre antyviry w bezplatnej wersji ? a jak nie to jakis progs + crack ? prosze o info, czy na forum, czy na gg ... wszystko jedno ...
Pozdrawiam / iREk
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Wto 06 Maj, 2008 01:18, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 07:45
ja na jednym kompie mam avasta, może superszczelny to on nie jest, ale w miarę daje radę. Na drugim kompie mam kasperskyiego. 80 zeta na rok to chyba nie jest majątek? Napewno nie dla Ciebie Kasper to STRASZNY policjant. Właściwie nic się bez jego wiedzy nie dzieje Trochę zabiera pamięci ale da się znieść
Avast działa i nie mam takiego problemu jak Ty
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
ja tak samo , nie mam problemów z avastem aczkolwiek przydało by mi sie kaspersky,
bo mam takiego wira śmiesznego , ze foldery mi w nowych oknach otwiera ^^
wczesniej avast sobie z nim normalnie poradził, teraz jakoś go nie wykrywa.
tak więc sine jak mozesz to weź mi napisz jak to sie resetuje tego keja
z góry dzieki
a moze znacie jakies bardzo dobre antyviry w bezplatnej wersji ?
Kaspersky + reset klucza testowego :> pelen legal
mail?
ta, ale zapomniales dodac ze firma kaspersky blokuje po pewnym czasie i mozesz sciagac milion razy ze strony i resetowac ,a klucz i tak bedzie zablokowany ; -)
wszystkim dziękuję za pomoc ... zrobilem screena tej ikonki i podeslalem znajomemu, powiedzial mi ze to robak, ktory wysylal poczte, plik : wnms.exe . Wywaliłem go w trybie awaryjnym i póki co jest w porządku więc jak coś takiego będziecie mieli, to wiecie co robić
Pozdrawiam
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...