kurde, wlasnie o to chodzi, z nie ma antyvira ktory by w 100% nie przepuszczał, a do tego zamulają system ... a z kim bym nie gadal to zawsze w ktoryms cos sie dzieje ... thx WEGier, bede mial na uwadze ten program jak cos sie snowu zwali
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Klan: Klaco?
Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 14:19
lnk napisał/a:
i resetowac ,a klucz i tak bedzie zablokowany ; -)
wyrazmy sie jasno ... co blokowac? ja mam programik ktory usuwa kasperskiemu z pamieci ze mial triala ... po tem sie lacze z serwerem kasperskego i sciagam na kolejne 30 dni triala ... co tu blokowac?
sorry, nie napisales ze masz taki program. Napisalem tylko przy normalnym uzytkowaniu jak jest po pewnym czasie jak sciagasz caly czas wersje trial -_-
zmotalem kompa kumplowi i chcial avasta (najnowsza wersja jaka byla + bazy itd) > mija tydzien i mnie wola bo ma jakiegos trojana. Okazalo sie, ze avast nie moze go usunac i ciagle wyskakiwalo powiadomienie o wirusie z ktorym nic nie mozna zrobic, no to zrobilem scana na necie (bodajze panda online) i ten juz znalazl nie jeden, ale 5 wirow w tym 3 trojany - na koniec odinstalowalem avasta i wgralem nowego kaspa, ktory o dziwo znalazl wszystkiego w sumie 7 To tyle z mojej strony jezeli chodzi o avasta
Irys jest taki, nazywa sie Kaspersky, w ktorym mozna samemu tak poustawiac opcje, ze nawet najdrobniejsza zmiane w rejestrze wylapie i zapyta co ma z nia zrobic
a co do klucza to w styczniu sobie sciagnalem paczke (z 80 kluczy) i pierwszy lepszy hula do dzis
Klan: Klaco?
Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 18:18
qBert napisał/a:
Kasper to STRASZNY policjant. Właściwie nic się bez jego wiedzy nie dzieje
jak widac na zalaczonym obrazku ..policjantuje na co mu zezwolisz - mail, czy ochrona proaktywna wylaczona , czy antyspam (gmail rox) albo parental control (bo po co to komu ...)