ej, po co to komu .... po to, że komuś się może przydaje
n.p: walę przez ścianę i jak mnie zabiją i mi nie pokaże "trafień", to nie wiem czy dobrze celowałem przez tą ścianę, czy nie, i dlatego w takich sytuacjach przydaje się ta komenda
ZOSTAWIĆ
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 16 Maj, 2008 11:25
IrYs napisał/a:
ej, po co to komu .... po to, że komuś się może przydaje
n.p: walę przez ścianę i jak mnie zabiją i mi nie pokaże "trafień", to nie wiem czy dobrze celowałem przez tą ścianę, czy nie, i dlatego w takich sytuacjach przydaje się ta komenda
ZOSTAWIĆ
Prosty przyklad: de_dust2 "komin" ,strzelasz w sciane , "/me" dajmy na to pokazuje Ci 300dmg i juz wiesz ze ich sporo,wiec wolasz o pomoc, no i na dodatek strzelasz dalej , bo jestes juz przekonany o tym ze tam ktos jest i mozesz zabic. komendy by nie było, trupa bys nie sprawdzil, poczekal chwile i uciekl z B a tt po cichu, rach ciach i na B. U S U N Ą Ć !
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pią 16 Maj, 2008 11:25, w całości zmieniany 1 raz
Ja tez jestem za usunieciem, Aqq napisał, że nie widział nagminnego /me , ale ja to widzialem i da się to zauważyć na serverze. Dlatego jestem za usunięciem, bo działa to w sposób podobny do WH.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.