Klan: nie przepadam
Dodatkowy Nick: no ammo?KniVeS!
Wysłany: Pią 23 Maj, 2008 14:59
omg znowu ten koles ciagle FB na respie rzucal.... gralem wtedy na bydzi i koles ma jakies adhd bo ciagle sie wydzieral, krzyczal jak bysmy mu matke zabili.... to nie jest gra dla takich ludzi....
_________________ "..Tutaj nie ma "my", jestem tylko ja i ty.."
Klan: nie przepadam
Dodatkowy Nick: no ammo?KniVeS!
Wysłany: Pią 23 Maj, 2008 21:31
dac dac do SB... to dziecko przez ta gre nie panuje nad soba bardzo sie denerwuje , krzyczy (drze sie w nieboglosy) o drobnostki ..... -,- powtarzam "to nie jest gra dla takich ludzi"
_________________ "..Tutaj nie ma "my", jestem tylko ja i ty.."
dac dac do SB... to dziecko przez ta gre nie panuje nad soba bardzo sie denerwuje , krzyczy (drze sie w nieboglosy) o drobnostki ..... -,- powtarzam "to nie jest gra dla takich ludzi"
przeczytaj raz jeszcze pierwszy post, a potem mój raz jeszcze i bez OT mi tutaj bo +1
chcę tutaj opinię osób, którzy obejrzą dema a nie tylko chcą nabić post
Ostatnio zmieniony przez WEGier Sob 24 Maj, 2008 07:58, w całości zmieniany 1 raz
W takim razie ja moge cos od siebie dodac
Bylem naskornym swiadkiem jego czitowania ;p chyba pierwsza akcja w ktorej "MAC - cos tam" siedzi w blaszaku , dostaje z 2-3 kulki od siedzacego na rusztowaniu, lampie, mnie i od razu strzela w to miejsce gdzie ja sobie kampie wprawdzie mnie nie zabija , ale na wh bedzie to dobrze widac . I chyba doskonale widac w ostatnim demku jak lata z awp ... wyprzedza swoj zwrok ;d nawet na lanie z tysiacem fpsow by tak nie gra;