Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Śro 03 Gru, 2008 09:52
Domez 9:40:02
ej ide zaraz
Domez 9:40:11
bo mi sie kopiec kreta szykuje
Karolina G 9:40:27
o kuwa ja tez chce
Domez 9:40:35
mamy w ten weekend jakies zwaly z cwiczen?
Karolina G 9:40:35
<mniam>
Karolina G 9:40:41
chyba nie
Domez 9:40:41
hahahahahahahah
Karolina G 9:40:49
nie przewiduje tego
Domez 9:40:50
tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Domez 9:40:55
ale nie taki kopiec.....
Domez 9:41:10
<dupa> <---
Karolina G 9:41:17
idz ty
Karolina G 9:41:25
<plask>
hue hue <zalamka> baby to maja pomysly... ciasto z rana. hmm
A wiec tak tam po lewej z dolu maluje sobie garaz w srodku nagle zachcialo mi sie lac.... wychodze i co??? 5 jednostek strazy gasi moja budowe
Jak koledze powiedzialem ze sie jaramy to stwierdzil ze sobie robie z niego jaja
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 06 Gru, 2008 15:18
HAHA
To ja mam takiego znajomego który zdawal egz na prawko nascie razy.
Jechalismy na jakas impreze czy cos, a ten nagle na skrzyzowaniu mowi do nas :" O tu krwa mnie najczesciej oblewali"
Ten sam czlowiek podczas finalu mam talentu jak tych dwoch zwyciezcow sie podnosili itp mowi nagle "ale to trzeba do czegos takiego miec silna psychike"
Ten sam czlowiek podczas finalu mam talentu jak spiewal jeden z finalistow "W spiewaniu jest najwazniejszy mocny jezyk"
W swieto zmarlych,jade z kobieta busem i jakas parada byla a ta do mnie "O ,koniami jada" hahahahahah
Typ z mojej grupy , wpada na zajecia spozniony o dobra godzine, na pytanie co sie stalo odparl "zatrzasnalem sie w mieszkaniu" (czlowiek 22 lata) hahahahaha
Dziewczyna z mojej grupy na cwiczeniach z Historii GB na pytanie kim był jeden z Tudorow (henry the III) odbarla "on byl mężem"
Moj dawny znajomy co duzo jara mowi cos takiego " Ja juz nie pale 2 tyg, bo nic do palenia nie mam, ale jak mam to se zapale, ale juz nie pale"|
Ten sam znajomy kiedys po treningu grzebie w torbie i mowi "Krwa mac nie mam majtek, nie mam zelonu, nie mam nic!"
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Do tesciowej przyjechal do pracy ...tak dalsza rodzina od strony babci... taki troszeczke starszej daty przedstawie tak po krotce rozmowe
- Wiesz Danusia ja wczoraj kupilem plazme 32cale, taka duza a jakie ma fajne kolory( takie przechwalanie dopowiedzcie sobie wiecej)
- I co podlaczyles??
- Tak ale sluchaj Danusia ja podlaczam ten telewizor wszystko chodzi.... ale ty wiesz co??? Ja tak czytam instrukcje i wiesz co tam pisze??
- Co??
- Ty wiesz ze ten telewizor ciagnie az 380W to ja sobie mysle o Nie... kto bedzie tyle placil za prad??? Bo Ja nie!!! Wiec go spakowalem i wynioslem na strych!!
Tesciowa do tej pory sie nie moze pozbierac .... ze smiechu