Klan: botland
Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 23:12
łobodziński to jest mistrz dośrodkowań! a dzisiaj krzynówek postanowił mu dorównać... beka jest i tyle. szkoda że taką siarę zrobili nam w europie. wstyd teraz gdzieś za granice pojechać
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 06:33
Polska juz tak ma... dostanie sie na me albo na ms i mega orgazm w kraju a jak zaczynaja sie mecze o wyjscie z grupy to naszym siada psycha... bo sie za bardzo podjarali ze mi sie udalo zalapac na taka impreze
No saganowski wykazywał się, Smolarek chyba odzyskał wiarę w swoje umiejętności, Roger solidnie, ale jeszcze nie tak błyskotliwie jak np z niemcami, dziękujmy bogu za Boruca, Krzynówek lewandowski nogi w imadło ido prostowania, Wawrzyniak boże chroń królową, Zahorski sądziłem ze powalczy, jak najwyższ polak powinen głową troche powalczyćw polu ale ak jak szybko wszedł na boisko równie szybko zgasł. Generalnie Beenhakker jest bardziej siwy niż przed mistrzostwami, a dziennikarze robią ciekawe podchody i prowakacje na konferencjach prasowych.
_________________ Sangraal
Ostatnio zmieniony przez Viper Wto 17 Cze, 2008 09:58, w całości zmieniany 1 raz