Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Sob 19 Lip, 2008 02:57 nappy/drum'n'base obadajcie
na poczatku nie wiedzialem ze to nappy (a juz od paru dni mnie dziwila jego gra..., pare razy nagrywalem demka.) az w koncu wczoraj kolo 24 moze troche pozniej zaswiecil RN.
demek jest 6 (najlepsze jest dnb444.dem) fakt wiedzial ze typ jest gdzies na respie ct ale jak ladnie przeskanowal skrzynie zeby wsadzic hs-a hmmm....
niestety mam tylko na jednym demku sb_status bo na wczesniejszych zapomnialem wpisac. to samo tyczy sie statusu. brak s-id jak cos to logi pls
i nappy bez zbednych komentarzy typu (r@z3|_ [PL] pograj troche lub ffa zycie) prosze.
to demko daje do sprawdzenia bo te akcje sa co najmniej dziwne.
EDIT// Link juz dobry. a co do tego czy oplaca sie sciagac czy nie to ch... z tym ze to jakis nappy mnie to osobiscie p... ale to co robil jest dla mnie smieszne i demo dnb444 przekresla wszystko ! Ciekawe czy gdybym nie napisal ze to nappy to by byly takie komentarze. NA BANK NIE !
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Sob 19 Lip, 2008 14:25, w całości zmieniany 1 raz
A ja potwierdzam slowa Razela. Gralam i to bylo "NIAMOZLIWE" to co robil....
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.