tam sa kody rgb do: przezroczystosci ramki, koloru tekstu, koloru tla, obramowania itp...
a jesli chodzi o dziury to watpie zeby to bylo gdzies w cs-e P jak juz to w cfg ale nie w pliku (tak mi sie wydaje)
co do dziur to na pewno jest to gdzies w sprites instalujac pakiet modeli z cs:s dziury byly o niebo lepsze a przeciez cfg nowy cfg nie zostal zainstalowany wraz modelami z tego pakietu hm... no nic dzieki za info co do tabeli
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
jak Ty nic nie rozumiesz i nie rozumiesz, tu chodzi o modele/wyglad dziur te cs 1.6 sa inne niz te z sourca i kiedy instaluje cala paczke to sa one te z sourca a kiedy wrzucam nieliczne rzeczy z tego pakietu te ktore mnie interesuja to tych dziur nie ma i zastanawiam sie gdzie są
Ostatnio zmieniony przez Aqq Wto 22 Lip, 2008 23:47, w całości zmieniany 1 raz
aaa o to biega to wywal całego 1.6 i sciagnij ze steama , mi to zajmuje ok 2 godzinek
wystarczy ze usune cstrike i wlacze steama i juz mam na nowo wszystko lacznie z modelami, i chodzilo jeszcze o cos innego ale nie zrozumiales, wiec tlumacze chodzi o to ze w zwyklym cs 1.6 sa brzydkie dziury po kulach a w cs:s sa bardziej wyraziste i realistyczne one sa w paczce ktora mam z tym ze jej nie chce calej instalowac bo zmienia sie hud i takie tam chce czesc interesujacych mnie modeli pozabierac z paczki i dodac do zwyklego cs 1.6 dziekuje