Gra w skojarzenia ... :)
Autor
Wiadomość
Ciachoo
Klan: BydziaSQ2
Wysłany: Nie 05 Lis, 2006 16:18
nieprzyjemne zapachy-->szatan (czyt. KAŁ)-->gothic3WłączonyNaMoimKompie-->Melepeta-->Blue:D-->strzalka-->MurszejącyŁukZapomnien ia(fani sacreda wiedzą ocb:P)->>
_________________ p=m*v=Pędzi MeVa W=F*s=Wtaczam Furę Siana profesor Franslau rox XD
Ostatnio zmieniony przez Ciachoo Nie 05 Lis, 2006 16:18, w całości zmieniany 1 raz
no. 10
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pon 06 Lis, 2006 07:30
nieprzyjemne zapachy-->szatan (czyt. KAŁ)-->gothic3WłączonyNaMoimKompie-->Melepeta-->Blue:D-->strzalka-->MurszejącyŁukZapomnien ia(fani sacreda wiedzą ocb:P)->>LatająceDrętweMajtkiZagłady-->
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
domeztoz
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pon 06 Lis, 2006 15:58
nieprzyjemne zapachy-->szatan (czyt. KAŁ)-->gothic3WłączonyNaMoimKompie-->Melepeta-->Blue:D-->strzalka-->MurszejącyŁukZapomnien ia(fani sacreda wiedzą ocb:P)->>LatająceDrętweMajtkiZagłady-->Diablo III-->
Wysłany: Pon 06 Lis, 2006 17:07
nieprzyjemne zapachy-->szatan (czyt. KAŁ)-->gothic3WłączonyNaMoimKompie-->Melepeta-->Blue:D-->strzalka-->MurszejącyŁukZapomnien ia(fani sacreda wiedzą ocb:P)->>LatająceDrętweMajtkiZagłady-->Diablo III-->UrsusRacer3:ZagładaMclarena-->
_________________ p=m*v=Pędzi MeVa W=F*s=Wtaczam Furę Siana profesor Franslau rox XD
domeztoz
Klan: mam cały na hdd
Ciachoo
Klan: BydziaSQ2
Wysłany: Śro 08 Lis, 2006 18:57
LatająceDrętweMajtkiZagłady-->Diablo III-->UrsusRacer3:ZagładaMclarena-->NFS:Carbon-->MaluchRacer
Kondzik
Wysłany: Śro 23 Lip, 2008 12:40
LatająceDrętweMajtkiZagłady-->Diablo III-->***cenzura***:ZagładaMclarena-->NFS:Carbon-->MaluchRacer-->wyścig
no. 10
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 23 Lip, 2008 12:43
Kondzik napisał/a: LatająceDrętweMajtkiZagłady-->Diablo III-->***cenzura***:ZagładaMclarena-->NFS:Carbon-->MaluchRacer-->wyścig
--> w piciu
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Sinecod
Admin :: bydzia {3} FUN
Klan: Klaco?
Wysłany: Śro 23 Lip, 2008 14:55
ło zesz kur... co to wogole jest ..sry za OFT ale Kondzik chyba nie ma co robic i przeglada wszystkie tematy!
Wysłany: Śro 23 Lip, 2008 15:50
no. 10 napisał/a: Kondzik napisał/a: LatająceDrętweMajtkiZagłady-->Diablo III-->***cenzura***:ZagładaMclarena-->NFS:Carbon-->MaluchRacer-->wyścig
--> w piciu
--> wody