Wysłany: Sob 02 Sie, 2008 19:22 problem z winampem
witam mam taki problem iz z dnia na dzien nie wiem jakim cudem moja muzyka ktora mam na dysku(30gb) przestala dobrze chodzic tzn kiedy odtwarzam jaki kolwiek utwor w winampie on mi sie tnie przyspiesza zwalnia i nie da sie tego sluchac a gdy odtwarzam w windows media player to chodzi a gdy zgram na komorke czy na plyte to tez nie chodzi .A wszystkie piosenki ktore sciagam na biezaco chodza. Czy ktos wie jaka moze byc przyczyna ?
Prosze pomóżcie bo nie wyobrazam sobie stracic tyle muzyki
_________________ "To co nie zabija,wciąż wzmacnia nas...A to co nas czeka pokaże czas"
przeinstalowałem winampa kilka razy nawet instalowałem starsze wersje i nic...instalowałem foobara i było to samo, muza chodzi tylko w Windows Media Player
_________________ "To co nie zabija,wciąż wzmacnia nas...A to co nas czeka pokaże czas"
Na innym komputerze działają dobrze czy też źle ? Jeżeli zadziała dobrze to ściągnij jakieś inne kodeki, najlepiej K-Lite Codec Mega Pack.
Wyrzuć wszystkie programy co instalują jakiekolwiek kodeki i zainstaluj jeszcze raz (odtwarzacze filmów, muzyki itp.)
Jeżeli natomiast nie działa dobrze to sprawdź kiedy pliki były ostatnio zmieniane, możliwe że coś Ci w nich nagrzebało i jeżeli masz we wszystkich podobne daty bądź jakieś niedawne to wtedy pewnie masz trefne mp3. Inne pomysły mi nie przychodzą do głowy...