duzy ekran z szybkim odswiezaniem, wygodna klawiatura, dodakowa myszka i sluchawki. a procek, ram i grafa jak do csa nie powiem ci dokladnie ale to jest minimum
Klan: nie przepadam
Dodatkowy Nick: no ammo?KniVeS!
Wysłany: Pią 08 Sie, 2008 21:53
potek ma racje też gralem na laptopie jak moj komp byl w naprawie i musze powiedziec ze nie ma tej "swobody" np. odsuniecia klawiatury od monitora i woogole klawiatura w laptopie jest kiepska (nawet w tych dobrych laptopach) ale grac sie DA powodzenia
_________________ "..Tutaj nie ma "my", jestem tylko ja i ty.."
Ostatnio zmieniony przez lydka Pią 08 Sie, 2008 23:56, w całości zmieniany 1 raz
laptop nie jest w ogole nastawiony pod gry tak szczerze, bo czym jest 1,5kg karta graficzna w stacjonarnym przy tej zminiaturyzowanej a tak na powaznie, gralem swojego czasu na lepszym laptopie od mojego wczesniejszego komputera to po prostu porażka, nigdy wiecej już nie zagram na laptopie.
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Wiem, że laptop nie jest pod gry ale ja niemam wyboru. W sumie już wybrałem bedzie to THOSIBA z procesorem intel duo 1.77, 200 giga dysk, 2 ramu, 17'', grafy niepamietam... Kosztuje on 495funt czyli plus minus 2000 pln