Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 12:10
x0x :p napisał/a:
Słuchaj rolas jes taka sprawa ze ja wodki nie pije tylko spirytos,wiec jak uz to za bimber mozemy sie dogadac. lydka z czachulcem zorganizuja dzis wegrowi przekope,wkrecilem tez Dzejmsa za beczke wina,powiedzial ze sie w nocy nowikiem zajmie. Narazie musimy sie jeszcze pozbyc tukaczeva to moze jakies connecty beda do solida. A tak btw kupilem dzis wazeline,wpadaj
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 12:49
Uczulony` napisał/a:
te rolas zagadaj z koksem, ja tez chcial bym sie wkrecic, wyniose wam caly barek z domu ale dajcie mi @ jak juz sie dorwiecie wladzy ok
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Wysłany: Pon 11 Sie, 2008 09:47
bamc napisał/a:
Słuchaj rolas siedzialem wczoraj 3 godziny pod biorkiem u ciebie , gdzie te obiecane 7 pln i paczka classicow? lydka do mnie dzwonil rano,uciekali przed policja bo ktos ich sprzedal do WEGra ze planuja zamach i zlapali domeza jak wchodzil przez okno ze słoikiem ogurków. lydka sie schronil w lesie ,je borowki i jagody,ale mowi ze dlugo bez spirytusu nie wytrzyma to musicie mu jakas racje alkoholowa wysłać, pzdr
Słuchaj rolas siedzialem wczoraj 3 godziny pod biorkiem u ciebie , gdzie te obiecane 7 pln i paczka classicow? lydka do mnie dzwonil rano,uciekali przed policja bo ktos ich sprzedal do WEGra ze planuja zamach i zlapali domeza jak wchodzil przez okno ze słoikiem ogurków. lydka sie schronil w lesie ,je borowki i jagody,ale mowi ze dlugo bez spirytusu nie wytrzyma to musicie mu jakas racje alkoholowa wysłać, pzdr
a gdzie w tym wszystkim prawa reka operacji, czachulec? ^^
_________________ Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach...