TK z mojej strony ... dostalem kare : wkopanie w glebe ... efekt ? nieruszam sie przez 60 sec ... dostaje kicka ... wchodze ponownie na serw ... nowa runda ... znow zostaje wkopany w glebe .... i tak w kolko ... nowa mapa rozwiazala problem ... ale tak chyba byc nie powinno ;p
Wysłany: Czw 14 Sie, 2008 06:28
potwierdzam...
jeśli dostaniesz rakiete,zakopią cię albo coś tam innego i zrobisz rc dosłownie po wykonaniu kary (przed nową rundą) to niestety musisz się liczyć z tym, że kara zostanie wykonana ponownie...
kiedyś poleciałem 3 razy q niebu
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...
Tak ... ale nawet jak nie zrobisz rc to dostaniesz kicka za brak ruchu przez 60 sec ... wiec po ponownym wejsciu na serwer dostajesz ta sama kare bo ... ja ominales ;o i tak w kolko ... chyba ze zle rozumuje
Ostatnio zmieniony przez -I.G.L.A.X.- Czw 14 Sie, 2008 13:17, w całości zmieniany 1 raz
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Czw 14 Sie, 2008 13:26
rozumujesz dobrze tylko ze nie dostaje sie kicka po 60 sec tylko slaya za brak ruchu i tak do 3 razy sztuka po 3 razach kiedy zostajesz zabity za brak ruchu wtedy dostajesz kicka
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.