_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Sob 16 Sie, 2008 11:05, w całości zmieniany 2 razy
nie dodawałbym go na SB, bo za mało tego dla nich imo. A tak ogolnie to kilka "niewiarygodnych" akcji sie pojawilo na demkach, vt/ts odpada bo zaraz na poczatku rundy.
Jak dla mnie tez mh.. ale wiadomo, ze jakby dluzsze demka byly to konkretniejsza ocena by
byla
moras daj w takim razie bana, bo ja nie mam dostępu do steama żeby wyciągnąć steamID z sb_status, a ja jak dasz zmienie nazwę i przerzucę do działu ban