Wiec tak:) Na poczatku swojej prosby chcialem wszystkich tych ktorych urazilem swoim zachowaniem przeprosic.Wiem że zachowywałem sie nie odpowiednio i bany które otrzymałem były słuszne.Perma dostalem za grupe ktora powstala na steamie, zreszta daje link do tematu http://cs.bydgoszcz.pl/fo...ghlight=9572066
Prosbe pisze poniewaz lubie ten serwer i chcialbym pograc na nim.Wszystko przemysalem,obiecuje poprawe.Czesc.
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 08:36
NIE bo mnie nie lubisz i zawsze denerwujesz
Nie no świry, na tak, będzie miał mnie kto zabijać
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pią 22 Sie, 2008 08:36, w całości zmieniany 1 raz
Klan: Klaco?
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 08:52
szefo to lol ... stesknil sie czy jak ...<rotfl>
ja bym go tam odbanowal.... juz tyle przeciez wycierpial nie mogac grac na jedynym ..najlepszym ulubionym serwerze !