Otoz mam taki problem: od jakiegos czasu mam tak, ze w cs'ie co jakies 30-45sec ping mi podskakuje do nawet kilku tysiecy, loss do 20, na sekunde mi przycina cs'a i pozniej normalnie. Ktos mial moze cos podobnego i wie jak temu zaradzic?
nie trzeba kasowac wystarczy unbindall, ale nie pomaga
[ Dodano: Nie 24 Sie, 2008 22:43 ]
i bez format c, jak chcecie sobie nabijac posty to gdzie indziej, tu prosze o konkrety albo wyciagne konsekwencje z OT
@@@@DOWN
yyy chyba kasuja
@@@@ DOWN DOWN
omg vorek ;f
Ostatnio zmieniony przez foXx Nie 24 Sie, 2008 21:44, w całości zmieniany 3 razy
Klan: Klaco?
Wysłany: Nie 24 Sie, 2008 21:48
przycinki rownie dobrze moga byc spowodowane iz jakis proces dzialajacy w tle nagle uznaje iz on chce byc kul
ja mam czasami tak iz lagg 5000 bo zapomnialem frajerfoxa wyalczyc a cos tam sie odswierzylo ..badz kaspersky sie aktualizuje
tylko ze jest taka sprawa, jak mam net podlaczony do routera, a pozniej do kompa, a nie bezposrednio do kompa, to w traceroute nie widac calej drogi sygnalu, tylko ostatnia brame
tak to wyglada
[ Dodano: Nie 24 Sie, 2008 22:53 ]
a jak podlacze net bezposrednio do kompa, bez routera po drodze, to widze cala sciezke sygnalu w traceroute
i przycinki sie dzieja jak mam podlaczony router, a takze jak nie mam
[ Dodano: Nie 24 Sie, 2008 23:01 ]
hmmmm dalem unbindall, zaladowalem ponownie cfg i narazie nie ma przycinek, wiec wstrzymajcie sie z rozwiazaniami
Ostatnio zmieniony przez foXx Nie 24 Sie, 2008 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Fx. ja tez tak mialam. Przeskanowalam kompa i okazalo sie ze to wina syfu na dyskach.
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.