yyyy, strzelali do siebie - pewnie jednemu coś odbiło zaczął walic do swojego, ten drugi nie zostal mu dluzny i oddal. Ten co zaczal (?) dostal bana za TK i sprawa sie zamyka.
Nie bardzo widze, w ktorym momencie ta sprawa Ciebie dotyczy..
Dajcie to do działy HUMOR.
Ja nie widzę tutaj powodów do wyciągania konsekwencji, bo gdybym za takie coś miał karać, to bym wybanował conajmniej pół serva.
Bez przesady, skarga o DOSŁOWNE NIC. Od TK jest autoban, a o TP się nie wypowiadam, powiem tylko tyle, że zależy od ludzi, nie od nazwy serva.
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Wysłany: Wto 26 Sie, 2008 07:53
nie słyszałem nic o regulaminie dla "małolatów" ... to coś a la kodeks rodzinny i opiekuńczy
jakby admin był na serwie to by podejrzewam, że z wielką przyjemnością zareagowałby, żeby zaprowadzić porządek....
proste...
wg mnie zasługuje to na czasowe wyłączenie z gry (2 tyg. ban) z uwagi na zachowanie graczy wskazujące na skłonność do utrudniania gry innym...
fakt, że trafił swój na sweego to żaden z nich nie napisał coś a la "skarga na gracza"
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...