Nie chcę mi się już tysięczny powtarzać, odpowiadać na serwie ani na żadne PW - jestem niedysponowany, nie zamierzam czegoś zaczynać tylko po to by tego nie dokończyć ... na dniach mi się rodzi potomek i teraz naprawdę nie mam głowy. Nie podejmuje się teraz żadnych długoterminowych akcji ....
Jako że SNiezgody jest TP a u was też serwer jest z takim typem rozgrywki więc weźcie adminów z TP a jak wam braknie to dobierzecie innych adminów.
skoro WEGier nie za bardzo może to niech jakiś ogarnięty admin z TP napisze do mnie PW albo na gg. # i zbierze po prostu ekipę. U nas kto będzie akurat ten będzie grał.
Dam hasła i wszystko tej osobie i będziemy utrzymywać kontakt żeby to jakoś wyglądało.
Serwer, HLTV, vt i wszystko zostawcie nam, Wy tylko napiszcie datę i zbierzcie drużynę.
Jeszcze raz przypominam, mecz jest 4 fun. Jak będziemy grać ligę między-serwerową pogramy 5on5.
pzdr.
up up gratulacje
Ostatnio zmieniony przez `vdk Sob 07 Mar, 2009 17:44, w całości zmieniany 2 razy