Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008 11:35 Najlepsze pisane!
No więc w tym temacie umieszczajcie najlepsze cytaty,przemyslenia,modlitwy, z ktorymi sie identyfikujecie.
C.K. Norwid "Stowarzyszenie młodych poetów" - "Gdy stanąłem w lesie na rozstajach dróg, podążyłem tą mniej uczęszczaną...
... i wiedziałem,że to znaczy już ,że jest inaczej."
"Mój lśniący miecz i ma ręka sprawują sąd,dokonam zemsty na mych wrogach i odpłacę tym,którzy mnie nienawidzą. O Panie, posadź mnie po prawicy swojej i zalicz mnie w poczet swych świętych." (panowie powinni wiedzieć skąd to )
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008 11:54
domeztoz napisał/a:
choc bym kroczyl ciemna dolina, zla sie nie ulekne bo ja tam jestem najwiekszym sk****synem
hhmmm dobre
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
"Mój lśniący miecz i ma ręka sprawują sąd,dokonam zemsty na mych wrogach i odpłacę tym,którzy mnie nienawidzą. O Panie, posadź mnie po prawicy swojej i zalicz mnie w poczet swych świętych." (panowie powinni wiedzieć skąd to )
To czlowiek czlowiekowi jest najbardziej potrzebny do szczescia
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Chłopaki nie płaczą.
"– Dawno temu ja też zaufałem pewnej kobiecie, wtedy dałbym sobie za nią rękę uciąć. I wiesz co... I bym teraz ***cenzura*** nie miał ręki."
* Postać: Fred do Gruchy
"– Z choinki się urwałeś, Grucha?? To *cenzura*. Jej się podobają faceci, których drukują na banknotach NBP. Z takim trzeba krótko, bez przesadnej czułości, jak raz zauważy, że ma nad tobą władzę to przegrałeś, Grucha. Babie trzeba założyć chomąto. Tak robili do XII wieku polscy chłopi. Zakładali babom chomąto i orali nimi pole.
* Postać: Fred do Gruchy"
to jest moj ulubiny ^^
- Brioszki!
- Brioszki? Na kolację? Ty chyba masz coś z głową?
- Z dupą!
- Z dupą to zawsze miałaś wściekliznę macicy masz bez przerwy! Kup se kołek osinowy, usiądź i siedź na nim. To cię uspokoi!
- Świnia! Gnój! Wychodzę za mąż!
- Za psa?
- Za gówno!
- Suka powinna wyjść za psa wychodzić!
- I nie chowaj telefonu!
- Po co ci telefon!? Do gonienia się masz łapy ci wystarczą!"